Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy fiú mit tehet a rondaság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiú mit tehet a rondaság ellen?

Figyelt kérdés
Úgy értem, ha egy lány ronda, ki sminkeli magát és rögtön 20 csávó is megakarja fektetni, de egy fiú akinek se pénze és ronda is, mit tehet? :(
2011. szept. 18. 13:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A legjobb amit tehetsz, hogy nagyon keményen kitanulsz egy szakmát, amiben a legjobbak közé tartozhatsz majd. Ezzel rohadt sok pénzt kereshetsz, ami vonzza a nőket. Viszont, ha nem a buta, felszínes fajtára vágysz, akkor pedig plasztikásztasd át magad. Tehát a kulcs, ha ronda vagy: a pénz!
2011. szept. 18. 14:09
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Jól mondták a többiek, előnyös frizura, öltözködés, kondi, kozmetikus, a szemöldököd szedd ki középen, ha látszik, tisztálkodj rendesen, a fehér fogak és a kellemes illat sokat segít. Még napozhatsz is egy picit, a fiatalabb lányok szeretik a barnább fiúkat:)
2011. szept. 18. 14:13
 13/16 anonim ***** válasza:

Nézd én értek a stílushoz(női tapasztalatok)

küld egy egész testes képet a kedvenc ruháiddal! És visza írom a tuti sikert(bátorság!!!)

2011. szept. 18. 14:26
 14/16 anonim ***** válasza:
*Küldj*
2011. szept. 18. 14:27
 15/16 anonim ***** válasza:
én imádom a felzselézett hajuakat. az öcsémnek ha elfogy a zselé csak egy kis viz, de csak elöl, az egészet nem kell : )az dob rajtad ha jol áll, ha kopaszabb vagy , akkor növeszd meg : )
2011. szept. 18. 15:24
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy nézel ki.

Menj el sportolni (nem kell agyon gyúrnod magad), amennyire engedi a pénzed ruha tárat válts (nem kell márkásnak lennie, de öltözködj jól, ne össze-vissza, ami van alapon), a hajad se mindegy, hogy áll, legyen kellemes illatod, a személyiséged legyen megfogó. A humort nagyon szeretik a lányok, neten olvasgass vicceket, ha lehet ne trágár legyen.

2011. szept. 18. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!