Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok járnátok olyan fiúval akinek 46 centis a karja kerülete?
Figyelt kérdés
2011. okt. 17. 19:32
11/23 Amazing válasza:
De most komolyan, egy ilyen dolgon múlik hogy jársz e vele?
Ki vagy te?:-P
12/23 A kérdező kommentje:
és te ki vagy ??? :D
2011. okt. 18. 00:07
13/23 anonim válasza:
Amúgy azt tudom elképzelni, hogy te valami etióp gyerek vagy és számodra akinek 46-os a karja, (még ha izom is) az már valami mutáns.
Te annyira fogyatékos vagy, hogy ha találkoznék veled, akkor a 43-as talpammal kapnál az arcodba egyet.
14/23 A kérdező kommentje:
De veszélyes valaki :D nem te vagy Stieven Segal?
2011. okt. 18. 00:23
15/23 anonim válasza:
Nem vagyok az a húzott szemű k.csög.
Ha tudni akarod ki vagyok, akkor kérd meg anyádnak, hogy meséljen apádról neked...
16/23 anonim válasza:
Én nem járnék, csak olyannal akinek max 45
21/l
17/23 anonim válasza:
Ha lány lenne 46os karral, akkor igen.
Valentino Rossi voltam
18/23 Beviz Elek válasza:
A csajok így nem tudnak semmi mást rólad. Akkor gondolom nem is érdekel az igazi véleményük, csak megmérted és jöttél menőzni. Húúú tök jó, homi leszek és leszek a csajod. Jobban érzed magad? Am a hozzászólásaidból kiderült, hogy olyan vagy mint az átlag gyúrmák. Az agyad átfolyt az izmodba és ez visszafordíthatatlan.... Sorry, de így már nem kellesz
19/23 anonim válasza:
Legutolsó, ne általánosíts légy szíves, nem minden "gyurma" ilyen.
20/23 anonim válasza:
Arnold Schwarzenegger bicepsze 56 cm (volt), bár olvastam olyat is, hogy 61 cm :). Pont mint az én derekam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!