Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok járnátok olyan fiúval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok járnátok olyan fiúval aki visszahúzó és csendes?

Figyelt kérdés
2011. okt. 17. 19:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
53%

A válasz írója 37%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:50

Nem talált! Direkt írtam helytelenül, mert bizony hozzászoktam, hogy a lányoknál ez a menő facebook-on.

Csak, hogy lásd tudok ám helyesen is írni!

Amúgy meg látszik, hogy nem ismersz, mert mindennek lehetne nevezni, de bunkónak végképp nem!

2011. okt. 20. 22:02
 12/24 anonim ***** válasza:
41%

A lányok nevében : nem

Aki azt írta hogy ilyen és volt ő valszeg téved és nem ilyen csak azt hiszi, vagy mázlija volt. És a másik meg pont írta hogy megtalálod a lányt aki megváltoztat. Na ennyi.

Meghalt az apám stb, ami miatt hát elégé félénk voltam, meg önbizalmam is megzuhant enyhén szólva. Óóóó a sok szeretet amit a lányoktól kaptam, azaz a semmi. Ja és tudták hogy meghalt, meg szarul vagyok. Gondolom az volt a baj hogy félénk voltam, mert hanem... ooh, pont ez a kérdés. Komolyan nem hogy jobban éreztem volna magam, hanem csak még szarabbul hogy úristen milyen szánalmas hülye lehetek ha még egy ölelés vagy bármit se kapok.

Persze azóta valamelyest szerencsére beláttam hogy nem vagyok egy szánalmas .. mert rosszul éreztem magam az apám halála miatt, dehááát az igazi férfi még ha a szeme előtt végzik ki a családját akkor se ejt egy könnycseppet se.

2011. okt. 20. 22:38
 13/24 anonim ***** válasza:
35%

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:38

bizony és az igazi férfi kemény, faragatlan, képes jó nagy taslit adni a barátnőjének, aki persz sír, meg minden, de végül mindig vissza megy az Urához!

2011. okt. 20. 23:05
 14/24 anonim ***** válasza:
persze, miert is ne^^ amugyis annyi nagykepu tajparaszt el ebben a vilagban, egy ilyen fiu igazi ritkasagnak szamit, mint a gyemant:)
2011. okt. 20. 23:05
 15/24 anonim ***** válasza:
Oh hát persze. Majd értesíts ha megtaláltad ezt a gyémántot és összejöttél vele.
2011. okt. 20. 23:13
 16/24 anonim válasza:
én is ilyen vagyok , bár nem annyira már mint régebben , de akkor is volt barátnőm....és most is van ....és hidd el vannak olyan szép lányok akik az ilyen pasikat szeretik ...tapasztalatból mondom...
2011. okt. 20. 23:54
 17/24 anonim ***** válasza:

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:54

na és mégis hol lehet az ilyen lányokat megtalálni, akik komálják a csendes, visszahúzódó fiúkat?

valaki segítsen már, mert kib@szott rossz egyedül, senki sem szeret és egy roncsnak érzem magam emiatt

2011. okt. 21. 00:14
 18/24 anonim ***** válasza:

Én az ilyen pasikat szeretem, jó azért beszélgetni lehessen vele...

20/l

2011. okt. 21. 00:57
 19/24 anonim ***** válasza:
Válasz: Nem. Általában a nagypofájú pasi kell a lányoknak, nem pedig a szelíd és visszahúzódó fiú. Ez 10 ből 8 lányra igaz. De ha megtalálod azt a 2-őt, akkor neked jó. Csak elég nehéz megtalálni.
2011. okt. 21. 10:58
 20/24 anonim ***** válasza:

A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:58

ja és még annyit ehhez hozzá, hogy az még nem is elég, ha nagypofájú tajparaszt a fickó, jól is kell néznie vagy legalábbis magasnak kell lennie

saját tapasztalat, részegen nagypofájú laza gyerek vagyok, de mivel alacsony is, ezért csak elhajtanak, mint egy kutyát

ha egy magas barbár megy oda, arra meg rámásznak

ja főleg, ha még néger is a fickó

ezek a majmok több nőt fogdosnak meg, mint mi fehér igaz európaiak, szégyen, a nők nem szégyellik magukat, hogy ilyenekkel lefekszenek?!

2011. okt. 21. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!