Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért történik ez mindig? Annyira vágyom már egy értelmes srácra.
Eddig 2 barátom volt. És egyik sem tartott sokáig. Az első kapcsolatomban én szakítottam, a másodiknál kiderült, h a srácnak van mellettem valakije. Ez nagyon megviselt:S Főleg, hogy eddig csak csalódásaim voltak...mert vagy nem tetszettem annak, aki nekem, vagy csak egy aranyos barátnak tekintettek. Nem értem mit csinálok rosszul...Elmegyek néha szórakozni én is, átlagos kinézetem van. Sokan szépnek tartanak. És mégse talál rám már egy értelmes srác. És ez a szöveg most annyira szánalmasan hangzik, de tényleg így érzem.... Mit kéne máshogy csinálnom? Úgy érzem "kifutok" az időből...:(
20/L
Kérdező, ne is törődj az előző válaszolóval. Velem kever össze. Igazi nyomorék...:D
Neked meg, te idióta: engem nem csalt meg senki, valamint a veled való kapcsolatom említésre sem méltatnám, ha ilyen kérdést írnék ki.:) Jó lenne, ha lekopnál rólam, főleg, hogy mellé is nyúltál (mondjuk mikor, mivel NEM nyúlsz mellé?! :D)... menj inkább kapálni, vagy mi a tökömre szokás téged használni...:DDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!