Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért történik ez mindig? Annyira vágyom már egy értelmes srácra.
Eddig 2 barátom volt. És egyik sem tartott sokáig. Az első kapcsolatomban én szakítottam, a másodiknál kiderült, h a srácnak van mellettem valakije. Ez nagyon megviselt:S Főleg, hogy eddig csak csalódásaim voltak...mert vagy nem tetszettem annak, aki nekem, vagy csak egy aranyos barátnak tekintettek. Nem értem mit csinálok rosszul...Elmegyek néha szórakozni én is, átlagos kinézetem van. Sokan szépnek tartanak. És mégse talál rám már egy értelmes srác. És ez a szöveg most annyira szánalmasan hangzik, de tényleg így érzem.... Mit kéne máshogy csinálnom? Úgy érzem "kifutok" az időből...:(
20/L
Nekem az első kapcsolatom volt úgy mint neked a második. Amúgy meg tényleg másképp kellene hozzáállnod. "Az úgy jó"
hát ha neked úgy jó akkor nem kell sírni. Bocs a mogorvaságomért, de tehetsz róla. Valóságban élünk és a mai valóság nem a középkor ahol szőke herceg fehér lovon érkezik. Ébredj fel! Az életed te irányítod, de aki téged keres annak nem. Fogad el, ha jön valaki és ne hisztiz rajta. Ha emailen érkezik, ha repülőgépből ugrik ki, ha biciklivel jön akkor is jön. Ne válogass ilyen téren! Nem tudom milyen a belső tulajdonságod, hogy van-e olyan amitől kerülnek téged.
hasonló cipőben járok én is, kedves Kérdező!
csak én ugye normálislányt nem találok...
ha esetleg érdekellek, írj egy emailt/ vagy nagyon szívesen írok én :)..
19/f, bp
utolsó: jah
Én speciel a csajozás menetét könyvekből tanultam meg (mert nem voltam olyan akinek automata ment volna), és így lehet barátnőm, ha ezek könyvek se lettek volna kb 40 éves szűz leszek...
Hidd el a fiúknak nehezebb! Lányoknak semmit se kell csinálniuk, a fiúknak igen
F18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!