Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért történik ez mindig?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért történik ez mindig? Annyira vágyom már egy értelmes srácra.

Figyelt kérdés

Eddig 2 barátom volt. És egyik sem tartott sokáig. Az első kapcsolatomban én szakítottam, a másodiknál kiderült, h a srácnak van mellettem valakije. Ez nagyon megviselt:S Főleg, hogy eddig csak csalódásaim voltak...mert vagy nem tetszettem annak, aki nekem, vagy csak egy aranyos barátnak tekintettek. Nem értem mit csinálok rosszul...Elmegyek néha szórakozni én is, átlagos kinézetem van. Sokan szépnek tartanak. És mégse talál rám már egy értelmes srác. És ez a szöveg most annyira szánalmasan hangzik, de tényleg így érzem.... Mit kéne máshogy csinálnom? Úgy érzem "kifutok" az időből...:(

20/L

2011. okt. 16. 22:37
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
:D Már jól tettem, h kiírtam:D
2011. okt. 16. 23:03
 12/25 anonim ***** válasza:
Általában jót tesz, ha az ember kitudja beszélni/írni magából a problémát:) Szóval jól tetted:)
2011. okt. 16. 23:04
 13/25 anonim ***** válasza:

Nekem az első kapcsolatom volt úgy mint neked a második. Amúgy meg tényleg másképp kellene hozzáállnod. "Az úgy jó"

hát ha neked úgy jó akkor nem kell sírni. Bocs a mogorvaságomért, de tehetsz róla. Valóságban élünk és a mai valóság nem a középkor ahol szőke herceg fehér lovon érkezik. Ébredj fel! Az életed te irányítod, de aki téged keres annak nem. Fogad el, ha jön valaki és ne hisztiz rajta. Ha emailen érkezik, ha repülőgépből ugrik ki, ha biciklivel jön akkor is jön. Ne válogass ilyen téren! Nem tudom milyen a belső tulajdonságod, hogy van-e olyan amitől kerülnek téged.

2011. okt. 16. 23:06
 14/25 A kérdező kommentje:
igen, ez így van:)
2011. okt. 16. 23:06
 15/25 anonim ***** válasza:

hasonló cipőben járok én is, kedves Kérdező!

csak én ugye normálislányt nem találok...

ha esetleg érdekellek, írj egy emailt/ vagy nagyon szívesen írok én :)..

19/f, bp

2011. okt. 16. 23:08
 16/25 anonim ***** válasza:
Mert jóképű pasit keresel, és nem értelmeset.
2011. okt. 17. 08:39
 17/25 anonim ***** válasza:
Én is vágyom már egy értelmes kapcsolatra , az a legrosszabb az egészben hogy látom ezeket a kigyúrt csávókat akik ott csalják meg a barátnőiket ahol csak tudják , és nekem aki hűséges , odaadó , odafigyelő vagyok , nekem nincs barátnőm :( 19/F
2011. okt. 17. 11:12
 18/25 anonim ***** válasza:

utolsó: jah

Én speciel a csajozás menetét könyvekből tanultam meg (mert nem voltam olyan akinek automata ment volna), és így lehet barátnőm, ha ezek könyvek se lettek volna kb 40 éves szűz leszek...

Hidd el a fiúknak nehezebb! Lányoknak semmit se kell csinálniuk, a fiúknak igen

F18

2011. okt. 17. 15:01
 19/25 anonim ***** válasza:
Mondtam, hogy megfog csalni.
2011. okt. 17. 15:11
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy eléggé nyomi, hogy itt próbálsz pasit szerezni magadnak, nő létedre. :-D Ráadásul lesül az írásodról az a bizonyos álszentség. :) Még szerencse, hogy tényleg csak a külsőre mész, így biztos nem fogod szennyezni egy értelmes srác környezetét sem.
2011. okt. 17. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!