Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A mostani lányok többsége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mostani lányok többsége miért szereti a mosógép frekvenciás zenéket?

Figyelt kérdés
house techno (de a rockzenétől hánynak :) )
2011. okt. 16. 22:30
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Mekkora egy nyomorult vagy, takarodj is innen... Most biztos jobban alszol majd, mert mások ízlését fikázhattad egy anonim oldalon.
2011. okt. 16. 22:54
 22/34 anonim ***** válasza:
Nekem mondjuk egyik sem zaj... A Zene a legcsodálatosabb dolog a világon, minden múfajban (bár nyilván nekem is van, amit jobban szeretek, mint a többit...), és minden műfajban van zseniális és rosszabbul sikerült alkotás is.
2011. okt. 16. 22:54
 23/34 anonim ***** válasza:
H lehet a rockot hangszerekkel generalt zajnak nevezni? Legalabb tudnak jatszani valami hangszeren es kell hozza tehetseg. Szamitogepen egy ritmust szinte akarki tud csinalni (kis hozzaertessel...). Lehet valami durva metalt hallottal vagy ilyemsit... halgass meg egy Bon Jovit, nem letezik h zajnak nevezd. En meg az elektronikus zenet nem ertekelem semmire, de azert nem szolok meg senkit amiert olyat hallgat...
2011. okt. 16. 22:59
 24/34 anonim ***** válasza:
Shot Throug the Heart... :D
2011. okt. 16. 23:01
 25/34 Mitmivan? ***** válasza:
Csak úgy mellesleg: elektronikus zenét nehéz csinálni, a barátom évek óta ezzel foglalkozik és előtte gitározott is. Nagyon összetett dolog és sok tudás és gyakorlat kell hozzá, szóval semmivel sem könnyebb mint a gitározás stb..
2011. okt. 16. 23:10
 26/34 anonim ***** válasza:

nem tudom kikkel vagy körülvéve.. én pont a fiúknál vagyok így.

osztálytársam a minap leorda a Beatles-t: "sz*r hippik, régi sz*r, és kb sz*r x10"

csak ilyen tucctucc zenéket hallgatnak.

nekem pl bejön egy fiúnál ha olyan zenét hallgat mint én, pl.

Joan Jett, ACDC, KISS, GUNS N ROSES

2011. okt. 16. 23:46
 27/34 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok:

az a baj hogy a mai emberek többsége a "rock"-ról a süvöltős heavy-metalra gondolnak, amikor nem tudják hogy az I love Rock N Roll-t a drága jó Joan Jett énekelte eredetileg, stb.

nincsenek tisztában a dolgokkal

14L

2011. okt. 16. 23:48
 28/34 anonim ***** válasza:
Aki szerint a rock zaj, életében nem hallgatott még igazi, igényes ROCK zenét. Én Pink Floydon, Jimi Hendrixen meg Led Zeppelinen nőttem fel... És nő vagyok.
2011. okt. 16. 23:56
 29/34 anonim ***** válasza:

Most komolyan, kit érdekel hogy ki mit hallgat??? Mindenki hallgassa azt, ami tetszik neki, a zenét nem lehet objektíven megítélni, ami nekem csodálatos alkotás, az neked zaj, és fordítva.

Nekem a lelkem mélyére nyúl egy szimfónia, te elalszol rajta. Te szeretsz az elektro ritmusra ugrálni, engem irritál. Engem feldob és lelkesít a rock zene, neked megfájdul tőle a fejed. Téged kábulatba ejt a trance, számomra nem jelent semmit.

Ettől talán valamelyikünk kevesebb lesz??? Nem, mindenkinek joga van a saját ízléséhez.

2011. okt. 17. 12:51
 30/34 anonim ***** válasza:

a dubstepre gondolsz szerintem elsősorban..nemtudom honnan jött be, hirtelen szinte mindenki DUBSTEP DUBSTEP OMG WTF ASD!!!!

szerintem meg dnb :D

2011. okt. 17. 17:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!