Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mostani lányok többsége miért szereti a mosógép frekvenciás zenéket?
nem tudom kikkel vagy körülvéve.. én pont a fiúknál vagyok így.
osztálytársam a minap leorda a Beatles-t: "sz*r hippik, régi sz*r, és kb sz*r x10"
csak ilyen tucctucc zenéket hallgatnak.
nekem pl bejön egy fiúnál ha olyan zenét hallgat mint én, pl.
Joan Jett, ACDC, KISS, GUNS N ROSES
utolsó vagyok:
az a baj hogy a mai emberek többsége a "rock"-ról a süvöltős heavy-metalra gondolnak, amikor nem tudják hogy az I love Rock N Roll-t a drága jó Joan Jett énekelte eredetileg, stb.
nincsenek tisztában a dolgokkal
14L
Most komolyan, kit érdekel hogy ki mit hallgat??? Mindenki hallgassa azt, ami tetszik neki, a zenét nem lehet objektíven megítélni, ami nekem csodálatos alkotás, az neked zaj, és fordítva.
Nekem a lelkem mélyére nyúl egy szimfónia, te elalszol rajta. Te szeretsz az elektro ritmusra ugrálni, engem irritál. Engem feldob és lelkesít a rock zene, neked megfájdul tőle a fejed. Téged kábulatba ejt a trance, számomra nem jelent semmit.
Ettől talán valamelyikünk kevesebb lesz??? Nem, mindenkinek joga van a saját ízléséhez.
a dubstepre gondolsz szerintem elsősorban..nemtudom honnan jött be, hirtelen szinte mindenki DUBSTEP DUBSTEP OMG WTF ASD!!!!
szerintem meg dnb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!