Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mostani lányok többsége miért szereti a mosógép frekvenciás zenéket?
Figyelt kérdés
house techno (de a rockzenétől hánynak :) )2011. okt. 16. 22:30
11/34 anonim válasza:
IGEN! EGY VOLT BARÁTOM ROCKER VOLT. MEG A SZÜLEIM IS AZOK. KÖSZI DE HA LEHET KERÜLÖM!
12/34 anonim válasza:
Azokra gondoltam akik azt írták hogy zaj...
13/34 anonim válasza:
Amúgy te normális vagy? Rockot hallgatni 2011-ben? Melyik bolygón élsz?
15/34 anonim válasza:
"-.-"
Jajjj de cuki. Hány éves vagy? 14? :) Nem vagyok. A rockban nőttem fel, de az elektronikus zene az amitől libabőrös leszek és a mennyben érzem magam. A rocktól pedig a pokolban, és még a fejem is megfájdul tőle. Elviselhetetlenül sz@r. Nem is értem h lehet zenének nevezni.
16/34 anonim válasza:
Már hogy lenne a rock zaj?... Rock forever! Ám én is szeretem az RNB-t pl, szóval nem zárom ki a többi irányzatot sem, de a rock az abszolút kedvenc.
17/34 anonim válasza:
csak a rákenroll!! :))
(meg blues, meg jazz, meg country, meg...:)
18/34 anonim válasza:
"Már hogy lenne a rock zaj?"
Pontosan úgy, ahogy itt másoknak az elektronikus zene zaj.
19/34 Mitmivan? válasza:
Ugyan már emberek.. :D
Semmi értelme annak, hogy leszóljuk egymást azért mert különböző a zenei ízlésünk :D
Sok barátnőm "vegyes" ízlésű, szereti ezt is azt is, szerintem nincsenek többségben azok akik az elektronikus zenét szeretik.
20/34 anonim válasza:
Nah én megyek csucsulni, ízlésficamosok. Jó éjt mindenkinek. Hallgassatok rockot vagy amit akartok, de lehetőleg minél halkabban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!