Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randim vele. De mivan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randim vele. De mivan akkor ha csak arra megy?

Figyelt kérdés
Lány vagyok ő fiú . (Én nem adom könnyen magam.)
2009. máj. 2. 07:39
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Bocsi, kihagytam..

Szóval nem nagyon bízom a mai fiúkba, és éppen ezért irtam a kérdést. Nekem nagyon rosszul esne ha csak azt akarná..

2009. máj. 2. 07:41
 2/12 anonim ***** válasza:
Hát első randin azért még nem hiszem, hogy leteper. Főleg úgy, hogy gondolom beültök vhova vagy sétáltok vagy vmi. De hogy a későbbiekben mit akar, arra rájössz az első randin. Mennyire érdeklődik...hogy viszonyul hozzád (kedves e, vagy inkább az a "menő" fiú) Szerintem az ilyen jelekből rá fogsz jönni, hogy valójában mit is szeretne tőled! És ha úgy érzed "csak arra megy" ne találkozz vele többször!
2009. máj. 2. 07:46
 3/12 A kérdező kommentje:
Hát ha csak arra megy akkor tuti nem találkozom vele többet.. az én szemembe az ilyen fiuk eláshatják magukat!
2009. máj. 2. 07:54
 4/12 anonim ***** válasza:
Mennyi idősek vagytok? Egy bizonyos kor alatt ettől nem kell félni...
2009. máj. 2. 09:09
 5/12 anonim ***** válasza:
0%

Nők... minden féfi akarja a szexet, ugyanúgy, mint a nők.

De míg mi kimutatjuk és megmondjuk amire gondolunk, a nők nem őszinték. Valamiért pedig meggyőződésetek, hogy a szex minél később kerül szóba, annál komolyabban gondolja. Teljesen illogikus...

2009. máj. 2. 09:09
 6/12 A kérdező kommentje:
én 15 ő 20
2009. máj. 2. 09:18
 7/12 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak üzenem hogy most mit kéne tennem ha azt akarná? Feküdjek le vele 15 éves létemre hát kössz nem.
2009. máj. 2. 09:21
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha Te csak 15 vagy, akkor hanyagolj egy ennyivel idősebb fiút. A tinikorban ez a különbség rengeteg...
2009. máj. 2. 09:31
 9/12 anonim ***** válasza:
Próba cseresznye, Husi. Én is feltettem egy hasonló témájú kérdést, mert én is 15 vok, és ő 20. Majd meglátjuk. Ha nem tudnak várni még kb. 1,5-2 évet, akkor nem érdemelnek meg minket. :D Igazam van, vagy igazam van? Egyébként 1. randin bizt nem akar majd leteperni, úgyhogy hajrá!
2009. máj. 2. 09:46
 10/12 anonim ***** válasza:

Hát, ha csak arra megy, az ki fog derülni hamar. Te pedig nem engedsz neki, és a történet ennyi.

De igazad van, légy résen, mert vannak, akik nem szégyellnek egy-két (akár több) hónapot végighazudni csak azért, hogy lefektessenek, aztán ugyanúgy, gondolkodás nélkül továbbállnak. Pont most olvastam itt egy ilyen kérdést egy lánytól, aki így járt, és azóta is magát ostorozza a történtek miatt. Szóval csak okosan!

2009. máj. 2. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!