Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randim vele. De mivan akkor ha csak arra megy?
Bocsi, kihagytam..
Szóval nem nagyon bízom a mai fiúkba, és éppen ezért irtam a kérdést. Nekem nagyon rosszul esne ha csak azt akarná..
Nők... minden féfi akarja a szexet, ugyanúgy, mint a nők.
De míg mi kimutatjuk és megmondjuk amire gondolunk, a nők nem őszinték. Valamiért pedig meggyőződésetek, hogy a szex minél később kerül szóba, annál komolyabban gondolja. Teljesen illogikus...
Hát, ha csak arra megy, az ki fog derülni hamar. Te pedig nem engedsz neki, és a történet ennyi.
De igazad van, légy résen, mert vannak, akik nem szégyellnek egy-két (akár több) hónapot végighazudni csak azért, hogy lefektessenek, aztán ugyanúgy, gondolkodás nélkül továbbállnak. Pont most olvastam itt egy ilyen kérdést egy lánytól, aki így járt, és azóta is magát ostorozza a történtek miatt. Szóval csak okosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!