Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen célzásokat tegyek neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen célzásokat tegyek neki hogy tudassam vele hogy akarok vele járni?

Figyelt kérdés

17/F vok ő 16/L 1 hónapja mentem oda hozzá akkor elküldött azzal a szöveggel h van pasija akkor megegyeztünk h barátok leszünk. szoktunk beszélgetni és mostanában már volt egy-két félreérthető mondata. Biztos vagyok benne h nincs barátja és 1 hónappal ezelőtt sem volt. Hogy adjam a tudtára h szeretnék vele járni? Vagy tegyek neki célzásokat?

légyszi segítsetek

köszi

2009. máj. 1. 22:13
 1/3 anonim válasza:
100%
Hívd el randira! Udvarolj neki!
2009. máj. 1. 22:16
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

előbb sztem kérdezd meg h ő akarna e tőled többet mint barátság, jelen pillanatban :)

ha azt mondja h nem tudja vagy h igen akk mondd meg neki h te szeretnél vele járni :)

ha nemet mondd...akk meg ...érted.

de hajráááá!!! és sok sikert ;)

2009. máj. 1. 22:17
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
nem értem, először azt mondta, hogy van barátja, még ha nem is igaz, szem azza azt akarta mondani, hogy nem nagyon kellesz neki max barátnak, nemhiszem, hogy most több esélyed lenne
2009. máj. 1. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!