Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tényleg így ennyire esélytelen a dolog? ( többi lent )
Figyelt kérdés
Ennyire számít a magasság, aki nem minimum 180 cm magas az már labdába se rúghat ? Már több lánnyal csak ezért nem jött össze a randi mert nem vagyok elég magas min180 cm . Ez egy idő után elég frusztráló mert én 175 cm magas vagyok Már többen összejöttek volna velem ha kicsit magasabb lennék. Ez miatt már kezd az önbizalmam elszállni így , hogy legyek kezdeményező, ha ott van bennem az, hogy ez miatt lesz az elutasítás. Tényleg manapság csak a magasság számít nálatok lányok vagy csak én vagyok ennyire peches , hogy olyan lányokat fogtam ki ? Fiúk , más is járt hasonló cipőben mint én ?2011. okt. 16. 12:00
21/21 anonim válasza:
Ezt nem értem, pedig lány vagyok
Nem vagy olyan alacsony, inkabb átlagos a magasságod.
Az addig rendben van, hogy a lányoknak fontos hogy ha mennek valahova a párjukkal felvehessenek 7 cm-es magassarkút, de ne mondd hogy nem találtál olyan lányt aki 170 cm alatt van, és csinos
Mondjuk van még időd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!