Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Tényleg így ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Tényleg így ennyire esélytelen a dolog? ( többi lent )

Figyelt kérdés
Ennyire számít a magasság, aki nem minimum 180 cm magas az már labdába se rúghat ? Már több lánnyal csak ezért nem jött össze a randi mert nem vagyok elég magas min180 cm . Ez egy idő után elég frusztráló mert én 175 cm magas vagyok Már többen összejöttek volna velem ha kicsit magasabb lennék. Ez miatt már kezd az önbizalmam elszállni így , hogy legyek kezdeményező, ha ott van bennem az, hogy ez miatt lesz az elutasítás. Tényleg manapság csak a magasság számít nálatok lányok vagy csak én vagyok ennyire peches , hogy olyan lányokat fogtam ki ? Fiúk , más is járt hasonló cipőben mint én ?
2011. okt. 16. 12:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez baromság. :)

A sok kis ribizli miatt van ez. -.-

Rossz lányokkal ismerkedsz.. Nálam egyáltalán nem számít hogy ki hány centi magas.Jó,én se vagyok egy óriás.(156cm vagyok.:D)De amúgy szerintem ez lényegtelen.:)Szóval nehogy elbizonytalanítson már pár elkényesztetett liba!:)

Biztosan lesznek olyan lányok akiket nem érdekel a magasságod,szóval fel a fejjel.(:

15/L.

2011. okt. 16. 12:39
 12/21 anonim ***** válasza:

minden srác ezzel van elfoglalva? az átlag csajoknak ez nem számít. pláne gyönyörű, ha 165centis csaj 180centis pasival smárol, kényelmes lehet...

ne legyen már kisebbségi komplexusotok! egy kis önbizalmat.

2011. okt. 16. 13:28
 13/21 anonim ***** válasza:
Hát ne haragudj, de én 178 centisen kissé kényelmetlenül érezném magam egy nálam alacsonyabb hapival... Én hajoljak pl le hozzá?? Az milyen? :D
2011. okt. 16. 13:31
 14/21 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok!DE egyébként láttam már több olyat is, hogy a lány jóval magasabb volt a barátjánál, és jól megvoltak, sőt nagynéném is magasabb a férjénél és boldogan éldegélnek: P Szóval azért ne borulj ki!!
2011. okt. 16. 13:33
 15/21 anonim ***** válasza:

Szerintem az a lány nem volt beléd szerelmes.

Én alapjáraton a nagydarab, szőrmókos metal-arcokat szeretem, nekem ez a férfi-ideálom.

És a barátom mégis egy sportos, sovány férfi, mert egyszerűen szarom le, mi az ami nekem tökéletes, őt szeretem tehát nekem ő kell, akkor is ha nem egy maci típus.

Szóval nem veled volt a gond.

2011. okt. 16. 13:41
 16/21 anonim ***** válasza:
Ha már állításod szerint jóképű vagy és persze normálisan tudsz viselkedni jelentkezz nálam, én elfogadlak, persze ha birod a szőke, zöld szemű 18 éves csini szűz csajokat és 166 cm magas vagyok.
2011. okt. 16. 13:50
 17/21 A kérdező kommentje:

Tényleg hülyeség volt ezen parázni ,most megnyugodtam köszönöm a válaszokat mindenkitől :) Mint a 13:31-es említi azért a magas lányokat ne erőltessem . Ezen én nem borulok ki nyilván aki magasabb nálam lány annak nem én leszek első körbe az ideálja :)

13:50-es , ez a jóképű dolog mint írtam relatív kinek mi jön be :) Alap esetbe is normálisan viselkedem :) Szívesen írok neked , de előtte engedélyezd a privát e-mailedet , hogy tudjak neked levelet írni.

2011. okt. 16. 14:18
 18/21 anonim ***** válasza:
A lányok az alacsonyabb pasikat szeretik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. okt. 16. 18:46
 19/21 anonim ***** válasza:

13:28as vagyok, és akkor most kijavítom magam: az átlagmagasságú csajoknál nem számít, hogy milyen magas a srác, mert jó eséllyel ígyis-úgyis magasabb a fiú a lánynál.

de ha a csaj magas, persze, hogy magas(abb) pasit keres...

15/l

2011. okt. 16. 19:30
 20/21 anonim ***** válasza:

öcsém akkor én mit szóljak..

166 cm Fiú vagyok. basszus 9 cm nagyobb vagy és nem

vagy megelégedve ???

ln bármit megadnék hogy annyi legyek mint te.

2011. okt. 16. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!