Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik miért szeretik kivárni azt a bizonyos 2-3 napot (első randi után), hogy felhívják a lányt telefonon? 19/L
Figyelt kérdés
Ha valaki nagyon felkelti az érdeklődésed, ráadásul egész randi alatt úgy viselkedsz, hogy a másik félnek az jön le, minden rendben van és minden jó úton halad, akkor miért kell a a lánynak "húzni a fejét" még néhány napon keresztül..? :/2011. okt. 16. 10:27
11/18 A kérdező kommentje:
kedves utolsó! szerintem normális hangnemben is leírhattad volna a véleményed..! :) de azért kösz
2011. okt. 16. 20:48
12/18 anonim válasza:
Szerintem pedig épphogy visszafogtam magam, mert ha bedurvulok, akkor már rég ki lett volna moderálva a hozzászólásom. Lásd be, hogy igaz, amit mondtam. Te is nyugodtan keresheted, hiszen itt már nem a kezdeményezésről van szó, mert már kialakult köztetek valami. Vagy nem mondd már nekem, hogy volt olyan pasid, aki a randi után fél órával hívott, másnak pedig 35 nem fogadott hívásod volt tőle és amikor felhívtad, csak annyik akart mondani, hogy hogy vagy és együtt maradtál egy ilyen férfival. Ha pedig annyira fasza volt minden, akkor igazán kibírod azt a két-három napot.
13/18 anonim válasza:
Jóvan már, tudjuk, mi nők köc*ög fas*ok vagyunk. Ülj le inkább.
14/18 anonim válasza:
Úgy látszik megint sikerül érzékeny pontra tapintanom.
15/18 anonim válasza:
Ez azért van mert egyszerűen fél felhívni.
16/18 Aleandro Del Rio válasza:
nem tudom, ez hülyeség, én nem csinálok ilyet.
17/18 anonim válasza:
Kétéves kérdés, de amennyiben ő hívott randira téged (és nem te őt), igazat adok a 62%-osnak nő létemre.
18/18 anonim válasza:
Én azért nem szoktam röktön hogy ne legyek tolakodó. De ha úgy érzem hogy minden jól megy akkor még aznap:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!