Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek az baj hogy én csak komoly kapcsolatokat szeretek? Nemtudom miért de én úgy érzem, hogy akkor éri meg valakivel összejönni, hogy ha örökre vele lehetek, és szeressük egymást. Ez baj?
Figyelt kérdés
2011. okt. 15. 21:45
12/25 anonim válasza:
Én is ebben a cipőben járok 18/F
13/25 anonim válasza:
Ha szerelmesek vagyunk akkor azért bármit megtennénk,s vele tervezzük a mát,a holnapot,és a jövőt is...:)
Ez igy szép,s igy jó.:)
L 20
14/25 anonim válasza:
én is csak komolyat szeretek, 4 év után most lett vége 20L
15/25 anonim válasza:
Sztm meg fuss menekülj ha komolyra fordulnak a dolgok... jobban jársz.
16/25 anonim válasza:
Szintén csak komolyat szeretnék, csak olyat érdemes. És most itt vagyok 26 évesen egyedül, a lány lelépett 4 év után, hogy kiélje magát. Ez van, valaki biztos engem akar majd :)
17/25 anonim válasza:
Küldjél képet ha bejössz neked szívesen megismerkedek veled :) ! Hidd el nem bánod majd meg :P ! 16L
18/25 anonim válasza:
jaa. mert ha van egy ember akibe szerelmes vagy akkor vele miért nem lehet kiélni magadat?! ha meg nem vagy szerelmes akkor meg minek "járunkolni"??
19/25 anonim válasza:
Ha ez nekem szólt, kedves 16/l, akkor köszönöm szépen, valaki biztos nagyon jól jár majd veled, de én inkább 22 és 25 között ismerkednék :)
26/f
20/25 A kérdező kommentje:
Nekem írtad? 16L
2011. okt. 17. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!