Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
EMOS lányok! Járnátok rocker fiúval?
aki írta a sz@ros füves kommentárt szintén azt ettél ezekszerint mert írtál ide.^^
mellesleg miért baj az ha így élünk.? emberek vagyunk mi is.
2009. máj. 1. 22:23
12/29 A kérdező kommentje:
21.06 os
Ezek szerint neked problémád van azzal, hogy metálos?
Figyi, az emo még mindig közelebb van a rockhoz mint az ilyen partyzenék, de persze az sem rossz. Am nézd a jó oldalát, mehettek együtt fekete cuccokat venni :P Nem attól függ, h ki tetszik, h mien a stílusa, hanem az illetőtől. Fire away!
2009. máj. 2. 09:51
jaj, ez olyan gyerekes,...nem mindegy az, hogy az ember milyen stílust szeret? Az nem attól függ, hogy emos, vagy rocker. Most nem a stílusba szeretsz bele, hanem az emberbe, nem?
De amúgy ha a szíved a metálé (ami nagyon helyes, mert az én szívem is azé), akkor valószínűleg a baráti köröd is hasonló, és nem jól szemmel nézhetik az igazi rockerek, metalisták azt, hogy egy divatcicával jár egy metalista.
De ha szereted, akkor mindegy!
Csak kérlek, az emós barátnődet ne szoktasd rá a metálra!!! kérlek szépen! a metál kevéért!
2009. máj. 7. 21:13
15/29 A kérdező kommentje:
16/29 anonim válasza:
Én emo vagyok és rockerrel járok egyszer szakitottam vele de ha azt nem nézzük másfél éve eggyütt lennénk és még mindig egyyütt vagyunk:)..az igaz h többet veszekedünk a stilus miatt.kinek a zenéje jobb blabla:):S
2009. máj. 18. 18:41
Én emo vagyok és járnék rockerrel...viszont ha úgy mondod h. emós elküldenélek a halálfaszára mert az emo [: nha aza lényeg az emo többek azt jelenti h. érzelmes... egyértelmű h. nem aza lényeg h.h. nézel ki hanem h. milyen vagy valójában és ahogy látom jófej vagy szóval ennek semmi akadálya :] persze ha divatemoval van dolgod akkor beszoptad... de őket nem ajánlom mert egyszerűen hülyék és buták és igazából egy normális emberi lénynek nem is kellenek :D sok szerencsét ;D
2009. jún. 15. 22:34
Ááááh -.- Ez már rég pózer Emo dolog amit müvel mindenki manapság... ugy tünik nincsenek tisztában a mostani emo-sok hogy mi is az igazi emo... teljesen más dolog volt... nézd a wikipédiát.. am sztem nem számit
2009. aug. 5. 15:13
2010. jan. 3. 00:35
20/29 anonim válasza:
Hát szentem egy Rock fiu nem illik össze egy emo lánnyal!!!
Képzeld el h ültök a a Toki Fotelbe és ott sír a csaj!!!!
És oda a romantikus estének!!!!
2010. jan. 5. 09:37
Kapcsolódó kérdések: