Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
EMOS lányok! Járnátok rocker fiúval?
Figyelt kérdés
2009. máj. 1. 17:48
2/29 anonim válasza:
Szerintem a rocker fiúk nagyon kis része járna emós lánnyal.
Bocs.
3/29 A kérdező kommentje:
Jól van helyes.:)
Én bele tartozom abba a kis részbe.
2009. máj. 1. 17:51
4/29 anonim válasza:
Akkor részvétem, hogy egy könnyed esti sírással összekötött érvagdosás mellett Tokio Fotelt kell hallgatnod :D
5/29 anonim válasza:
Szerintem mindenki maradjon a saját fajtájánál:) A különböző érdeklődési kör, szerintem kicsinálja a kapcsolatot.
6/29 anonim válasza:
biztosra vettem h megint vki felhozza a pengés és sírós témát..
a 18.00ás válaszadó mond vmit.
azért a srác ne hordjon bakancsot és láncokat az oldalán, 1 répanacis jól sminkelt érzelmes lány mellett.
de ha szolidabb vagy mint pl Ők.: [link]
akk könnyen lehetsz Te a befutó.^^
7/29 A kérdező kommentje:
Hát nézd én már 3 éve nem hordok bakancsot, se zenekaros pólót, láncot meg soha se hordtam, nem is akartam.
Sokkal színesebben, sportosabban, "elegánsabban" öltözködök már régóta.
Mellkasig érő hajam van, amit mindig copfban hordok, és a szívem a metálé örökre.:)
2009. máj. 1. 18:57
8/29 anonim válasza:
Mi lenne ha normális emberként próbálnátok élni?
9/29 anonim válasza:
csatlakozom az utolsó hozzászólóhoz xD
10/29 anonim válasza:
Aki a csorda után megy, az sz@ros füvet legel. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!