Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz nem foglalt, cuki, szép arcú, alacsony lányokat találni? Minden alacsony,14-17 év közötti szép lány foglalt?
Annyira negatív vagy:(
Vannak csodák,de akkor jönnek amikor nem is számítasz rá.
Oké,látom már nagyon szeretnél barátnőt,de akkor tegyél is érte! :)
Igen,ez igaz. De vannak még jó emberek:D Csak rájuk kell találni.;)
A válasz megírásának időpontja: ma 13:12
Remélem igazad van és találok egy olyan lányt, aki nem csak külsőleg tetszik, hanem belsőre is. A probléma ott kezdődik, hogy általában az ilyen lányoknak én nem kellek.
Megfogod találni azt a lányt aki azért szeret aki vagy.:)
Mindenkinek van egy párja..szóval idők kérdése és megtalálod álmaid barátnőjét.;)
A válasz megírásának időpontja: ma 14:01
de aki tetszik az nem érez irántam viszont úgy, akkor meg minek erőltetni, az ilyen helyzetektől csak még inkább csökken az önbizalmam, és csak inkább azt éreztetik velem a lányok, hogy nagyon nem vagyok szép, nem tudok másra gondolni, csak azt nem értem, akkor minek mondták sokan, hogy helyes vagyok?
Most hogy belegondolok egy 15 éves cuki kis barátnőm van :D
Irigyelhetsz.
Hülyeséget félretéve, mi úgy találkoztunk, hogy a haveri társaság elment színházba, és ugye ők is hívtak még pár embert, és én pont a mostani barátnőm mellett ültem. Őszintén szólva, már nem is emlékszem mi volt a színdarabban.
A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:18
én nem igazán tudok eljárni sehova sem, áruházakba meg suliba vagy utcán, buszmegállókban látok szép lányokat ennyi
a szórakozóhelyeken én nem is próbálkozom, sok buta, beképzelt ribi van ott
"akkor minek mondták sokan, hogy helyes vagyok?"
Akik ezt mondták,gondolom lányok voltak...:D
Na azok közül választhatnál.. ;d
A válasz megírásának időpontja: ma 16:31
igen, de mégsem érdeklődtek irántam úgy én meg nem erőltetem, nagyrészüknek azóta már van pasija
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!