Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz nem foglalt, cuki, szép arcú, alacsony lányokat találni? Minden alacsony,14-17 év közötti szép lány foglalt?
Szerintem nem olyan nehéz ilyet találni. Én cuki vagyok. Legalábbis mások ezt mondják. Ezen kívül alacsony, és nem foglalt. =)
15/L
ó, hát én már nagyon régóta szeretnék barátnőt, ennek ellenére mindegyik húgom hamarabb kapott párt maga mellé
igaz nem kell tenniük semmit jönnek a pasik maguktól
ezért mondom jobb lánynak születni manapság
engem mindig b@sztattak, hogy miért nem csajozok be
ha az olyan egyszerű lenne -.-"
Mivel ma már csak díszb*zi fiúk vannak így igazából ez az egész nem így van... :D (vagyis nálam nem.)
Na szóval most az a nagy helyzet,hogy valamelyik pasi elindította hogy a lányoknak a helyes,185-190 cm-es pasik jönnek be,EGYÁLTALÁN NEM!Azért adjon magára meg minden nem mondom,hogy legyen csőves..:D Jó,oké lehet,hogy van olyan lány akinek azok a fajta fiúk jönnek be,de könyörgöm ne vegyétek az egész lányt/nőt egy kalap alá.:D És én is alacsonyabb vagyok,mások szerint cuki:) és szingli,de ez mellékes.
Lehet,hogy a mai ribizliknek ez jön be.DE vannak kivételek.:) Szóval te is megtalálod majd a "cuki és alacsony" kedvesedet.;) 15/L.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:50
ja, lehet ezt mondod, de ha látnál engem élőben, fogadjunk, hogy nem tetszenék neked és így már meg sem szeretnél ismerkedni velem
De most nem rólam van szó.:D
És ne legyél ennyire negatív,látom kevés az önbizalmad:|
És ez nem jó.Pozitív gondolkodás.;d
Talán ezért nem találsz barátnőt,mert hiányzik az önbizalom.:\ Szóval ne ítéld el magad: )
én nem hiszek a csodákban, eddig sem érdekeltem a szép lányokat, akkor ezek után sem fogom
önbizalmam meg mitől legyen, amikor annyi szemét ember van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!