Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány csak nem tudok közeledni felé mit csináljak?
De akár felvehetnéd msn-re is és beszélgethetnél vele. Adj jelzést neki, arra, hogy tetszik neked. Például megdicsérhetnéd a frizuját, a ruháját, a játékstílusát, stb.
Sok sikert:)
Hívd ki egy teniszre.
Jesszus, ezt ne nagyon...
Csak, hogy az is értse, akinek gőze nincs a teniszhez:
Egy 17 éves fiú rongyá ver egy 16 éves lányt. A Fiú (férfi) és női mezőny között olyan klassziskülönbségek vannak, hogy a Magyar felnőtt ranglistaelső (aki kb 200-ban van a világranglistán) rongyá verné a női világelsőt. Sőt, valójában bármelyik 17 éves TOP játékos (17 éves korosztályban) rongyá verné a női világelsőt.
Így kihívni egy 16 éves csajt nagy szívás, mert ha 0-0ra vered az nem volt jó randi ha meg vesztesz az nagyon gáz.
méér max eljátssza hogy tök balféken játszik .. amugy én is kiakartam ezt írni...!!
szerintem várd meg amig végez és beszélgess vele utánna ha már játszani nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!