Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mondjátok meg nekem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondjátok meg nekem, hogy miért van az, hogy csak mert kicsit testesebb vagyok, már nem akar velem senki találkozni, randizni,190cm,96kg vagyok, de alig látszik rajtam mert magas vagyok, mért van ez?

Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 19:56
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Akkor megköszönöd a válaszát, és tovább állsz.
2011. okt. 15. 21:41
 22/23 anonim ***** válasza:
Ha belegondolok anno mennyit görcsöltem :))
2011. okt. 15. 21:41
 23/23 anonim válasza:
100%

én 1,76 vagyok és hozzá a te korodban kb 90 kiló. erőteljesen fejlett gömbizom, na. mégis akadt párom :-)

mi történik, ha elutasít a csaj? azonnal leáll a zene, minden fény fel, bemondják a rádióban és az egész ország rajtad fog röhögni, leghangosabban persze a csaj, és minden ismerősének elmeséli, mekkora lúzer vagy. ismerős, ugye?

na, akkor húzd ki a fejed a seggedből, mert ott csak a szart látod, nem a világot.

Semmi sem történik, ha a lány nemet mond, röhögni sem fog rajtad, mert bár nem jössz be neki, az imponál neki, hogy tetszik neked. a lányok, bármit is gondolsz róluk, ugyanolyanok, mint te. kétségeik vannak, nem tudják, hogy kinek tetszenek, kinek nem, de szeretnek tetszeni.

amíg félsz tőlük, nem fog menni és nem a súlyod miatt.

kezdd kis lépésekkel, pl ha teszik egy lány utcán, buszon stb. akkor ne suttyomban nézd meg, zavartan elkapva a tekinteted, hogy nehogy észrevegye, hanem nyíltan, hogy lássa, tetszik neked. nyilván ne bámuld, de ne félj nézéssel elárulni neki, hogy tetszik. felszabadító érzés lesz az első mosoly, amit így kapsz.

2012. szept. 6. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!