Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjátok meg nekem, hogy miért van az, hogy csak mert kicsit testesebb vagyok, már nem akar velem senki találkozni, randizni,190cm,96kg vagyok, de alig látszik rajtam mert magas vagyok, mért van ez?
Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 19:56
11/23 A kérdező kommentje:
Itt nem :D msn? e-mail?
2011. okt. 13. 20:21
12/23 anonim válasza:
Hülye vagy te?
Az én szerelmem 190 cm és 110 kg. A világ legcsodálatosabb férfije és soha nem volt kövér!!!
A férfi nálam 100 kg-nál kezdődik :D
Te egyáltalán nem vagy testes.
Egy bajom lenne veled, az pedig az életkorod. Szóval 20 év múlva hívj fel :DDD
13/23 anonim válasza:
Attól függ,hogy ami rajtad van kiló az izom vagy háj. Az én barátom például versenyszerűen birkózik és 183 cm és 105 kiló! Ha sportolsz és úgy vagy több kiló mint a magasságod az jó,de ha nem akkor lehet,hogy tényleg van egy kis hasad. Bár ezt így kép nélkül nehéz megmondani.
14/23 anonim válasza:
Igazán cserélhetnénk :D én meg magas vagyok, de vékony, és hiába eszek sokat, nem hízok... Szal sztem jó a testsúlyod a magasságodhoz
16/23 anonim válasza:
Te vetited ki a testalkatodra a problemat, ep eszu! lanyt egy ilyen alkat nem befolyasol. Semmi extrem nincs benned, kicsit testesebb, de meg nem dagadt. Mas bakit keress ami miatt nem jon ossze, mert ez csak mondvacsinalt.
17/23 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ez lenne az oka annak, hogy nem akarnak randizni veled, ez csak egy kifogás. Az én párom 170 centihez 95 kiló, mégsem volt sosem problémája a nők terén. Mutass a csajok felé magabiztosságot és nem önbizalomhiányt és hidd el nyerő leszel náluk. 29N
18/23 A kérdező kommentje:
És hogy kérdjem meg egy lánytól,hogy akarna e velem ismerkedni? vagy egyáltalán hogy kezdjem el?
2011. okt. 15. 11:42
19/23 anonim válasza:
Na látod a probléma itt kezdődik.
Nekem még egy kis hasam is, van, de az önbizalmam felülmúlja.
Kezdj el vele beszélgetni, mindegy miről, ha tetszel neki úgyis észreveszed, ha meg nem, azt is.
20/23 A kérdező kommentje:
Épp ettől félek,és ha visszautasít,vagy aztmondja hogy nem tetszek?
2011. okt. 15. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!