Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? újra akarok. És sztetek ö is?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki kb2 éve tetszik de nem tudom hogy ez kölcsönös -e.De sztem 70% Hogy o is belém...Orákon átt mosolyok ram..Nemtudom hogy mit csináljak.A sulival ma voltunk színházban és nem úgy öltöztem ahog a színházba menni kell.Megdícsérte a ruhámat és állítólag neki tetszett.A színházban a 3órás előadáson mellém ült.Romantikus színdarabot néztunk és ő állandóan engem bámult és úgy láttam valamit akar mondani.A szünetben is állandóan rám bámult.A szunet után a film kellos koozepén amikor senki nem figyelt megfogta a kezem.Én ránéztem mert nem értettem hogy mit akart.Hazamentunk.Az eggyik sarkon mehgérdezte hogy nem e akarnék vele járni?Én nem akartam hangossan vélaszolni így megsúgtam neki.Hogy IGEN.De o aztán lesmárolt..Elkezdtem sírni.De o jobban akarta.Márt csak holnap talizunk.Mit mondjak neki hogy ne érreze rosszul magát.Holnap én smároljam le?2011. okt. 13. 16:13
11/14 anonim válasza:
"Hát asztán valaki értelmessen nem tud írni?"
Ahogy látom, te biztosan nem...
Amúgy mi is itt a kérdés? Kétszer olvastam el, de csak annyit sikerült kiszednem a szövegedből, hogy van egy fiú akivel színházban voltatok és hazafele lesmárolt...mi bajod van tulajdonképpen?
20N
12/14 A kérdező kommentje:
ohh.Alahh!!Alahh! Hova kerulteem.Aki nem segített annak f@szt a szályába!!Vagyis MINDENKINEK
2011. okt. 14. 15:28
13/14 anonim válasza:
Holy shit...
Te nem ember vagy, kérdező? :D:D
Ugyan kifejthetnéd nekünk, miért sírtad el magad? És ugyan mit akart Ő jobban?? Összefüggéstelen katyvasz az egész.
Lesmárolt az utcasarkon, és ez annyira sz@r volt, hogy besírtál? Vagy Elkezdtél bőgni, Ő meg csak folytatta?
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!