Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjam fel, vagy mit tegyek?
így van ! meg fogod bánni az egészet HA!
Nem vallod be neki hogy mit érzel! Ne félj, ki tudja mit halasztasz el.
Ha talál majd mást és látod h mással milyen jól elvennak és más lánynak fogja a kezét akkor szomorú leszel és bánni fogod.....
valld be neki amit érzel!
Uy is ritkán találkoztok...lehetne sűrűbb is ez a találkozás nemde?? :)
így van, fél h elveszít.. és nem meri....
szerintem mind a 2-en ugyanazt érzitek csak egyikőtök sem mer lépni, egyikőtök sem meri kimondani! :)
noss...
hány évesek vagytok?
milyen messze laktok egymástól?
mikor találkoztok legközelebb?
amúgy a legjobb lenne élőben, de ha nem megy mert úgy kicsit félsz és nem tudnád elmondani, vagy nem tudtok még találkozni , akkor hívd fel, vagy írj sms-t vagy e-mailt végső esetben....
de ahogy én érzem tuti marad az e-mail vagy a faccombuk... :)
Egyszerűen: mondjuk itt egy példa DE! csak példa!
"szia! fogalmam sincs, hogyan kéne elmondanom amit most mondani akarok, de elmondom mert már nem bírom tovább! Úgy érzem ez vagy mindent vagy végleg semmit kapcsolat lesz. De tudod kell, hogy beléd szerettem!!! Azt hittem nem fogok, de minden nap rád gondolok, és többet szeretnék annál ami most van, szeretnék minden nap veled lenni, melletted ébredni, mert már nem tudlak kizárni az életemből és nem is akarlak. Nagyon szeretlek, és már nem bírom tovább nélküled." :D valami hasonlót......
Vagy csak mond meg neki röviden, hogy: beléd szerettem és úgy érzem szerelmes vagyok , lettem beléd, nem bírom tovább nélküled!
hajrá!!! nehogy feladd! Kell neked vagy nem????
Persze, hogy kell!!! Akkor gyerünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!