Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy lánynak sem tetszem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lánynak sem tetszem?

Figyelt kérdés
Mindig azzal jönnek a lányok hogy nem járnak velem mert nem vagyok mackós alkat.Szálkás alkatú vagyok.193cm és 85 kg vagyok.Sokat eszem de mégsem tudok hízni egy kicsit sem.Már nem merek megszólítani egy lányt sem mert mindig az jár a fejemben hogy ez is biztos el küld a fenébe.
2011. okt. 10. 22:09
 1/10 anonim ***** válasza:
Húúú, most aztán pontos, részletes leírást kaptunk rólad.
2011. okt. 10. 22:11
 2/10 DiMalto ***** válasza:
ha igy állsz hozzá,ne csodálkozz! ........"ami nem öl meg az erősit".........
2011. okt. 10. 22:11
 3/10 A kérdező kommentje:

Első:Miért mit kellett volna le írnom magamról, nem vagyok izmos,és hájas sem.

Második:Nem volt ilyen a hozzá állásom eleinte de mikor már 3-4 lány ezt mondta az már kicsit elgondolkoztatott.

Egyébként kösz szépen a válaszotokat!

2011. okt. 10. 22:20
 4/10 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy nem biztos, hogy számít, ha a másik véleménnyel sokkal többen vannak, de jelzem, hogy létezem. Nekem pont ez szokott tetszeni.
2011. okt. 10. 22:22
 5/10 anonim ***** válasza:
Miért? Azért, mert ha ezek alapján akarunk elképzelni, akkor egy árnyékot látunk. Nem tudjuk milyen az arcod, az öltözködési stílusod, ezek fontosak egy nőnek. És ha tudnánk , akkor talán segíthetnénk, hogy min változtass.
2011. okt. 10. 22:25
 6/10 anonim ***** válasza:
Gyúrjál vazze!!
2011. okt. 10. 22:32
 7/10 anonim ***** válasza:

vagy bunkó vagy, vagy ronda a fejed..stb szerintem örülj neki nem az igazat mondják és a sablonos szöveggel küldenek odébb..

adj le az igényeidből, keress hozzád illőt.

2011. okt. 10. 23:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Én 182 cm vagyok és 65 kg, de még senki nem küldött el azzal, hogy gizda vagyok... mondjuk testalkat kérdése is, gondolom.
2011. okt. 10. 23:23
 9/10 anonim válasza:

Napi 5 étkezés lehetőleg kétóránként. Nyár alatt 12 kiló jött rám ennek köszönhetően (+sport természetesen!)

Amúgy meg a nők a világ egyik legrafkósabb lényei! A legtöbbjük nem is tudja ki/mi kell nekik. Amúgy meg ha 3-4 nő elküldött akkor meg mi van?

Regisztrálj valamelyik párkereső oldalra, és keress ki magadnak 50 nőt (reális szemmel nézd őket, és legyél tisztába saját magad külsejével!), majd küldj nekik egy sablon üzenetet, hogy nagyon tetszel, szeretnélek megismerni, balablabla, itt az msn címem. Képtelenség hogy mind az 50 vissza utasítson ;)

Higgy nekem, ez össze jön!

2011. okt. 11. 12:05
 10/10 A kérdező kommentje:

Jó estét mindenkinek!

Köszi a válaszokat.

Nem vagyok bunkó ez biztosan tudom! hát az öltözködésem meg mondom őszintén én nem szeretek úgy öltözködni mint sokan mások hogy csőnadrág egy hatalmas öv az öv mögé pedig begyűrve az ing.

Én inkább fel veszek egy farmert ami nem olyan mint egy csőnadrág meg egy pólót.

Utolsó jó neked tudtál hízni én kb egy nap 4-szer eszem és nem keveset.És meg próbálom amit írtál.Köszi még egyszer a válaszokat!

2011. okt. 11. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!