Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha még nem csókolóztam?
Figyelt kérdés
fiú vagyok, nyáron leszek 15..
nem azért nem, mert fiatalank érzem magam v vmi, csak barátnőm se igazán volt még.. aki bejön, az csak haveri szinten, v haverokkal járnak..
2009. ápr. 29. 23:11
11/17 anonim válasza:
Ez 1általán nem ciki szerintem.
Én 19 évesen csókolóztam először.
24/L
12/17 anonim válasza:
Én is 15 évesen először és ugyanilyen érzéseim voltak mint neked.Még azt is hazudtam,hogy már smaciztam,csak,hogy ne égjek le.Nos nem vette észre,hogy ez volt az első,ez tuti.
Nem gáz,akkor kezd el amikor érzed,hogy kell,ne hasson rád a külvilág
13/17 anonim válasza:
Lődd fejbe magadat, mert rohadtul ciki ám ez! Ha emós lennél akkor már nem is lehetnél ember!
14/17 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval! A mai világ... 15 év... mi az még?
15/17 A kérdező kommentje:
jó-jó...
csak azért éreztem cikinek, mert más már 15 évesen rég nem szűz, én meg még nem is smároltam..
2009. ápr. 30. 22:18
16/17 anonim válasza:
Ne aggódj, én 20 vagyok, és még én sem smároltam. Csak azért, hogy elmondhassam magamról, hogy csókolóztam, nem fogok akárkivel. Nekem fontos, hogy valaki olyan legyen, akiről tudom, hogy biztosan szeret, nem csak kihasznál. Szóval bőven ráérsz még, keresd az igazit, és majd vele elcsattan az első csók :)
17/17 anonim válasza:
Nah jah, van aki már rég nem szűz, nekem sem néhány osztálytársam, én meg még nem is csókolóztam, na bumm, tom ez a srácoknál skalpvadászat, de a lányok sem szeretik azokat a fiúkat, akik 5 naponta cserélik a bnőjüket. Barátom sem volt még, pedig 1 hónap múlva 15 leszek. :S Összegezve, sztem nem ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!