Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha még nem csókolóztam?
fiú vagyok, nyáron leszek 15..
nem azért nem, mert fiatalank érzem magam v vmi, csak barátnőm se igazán volt még.. aki bejön, az csak haveri szinten, v haverokkal járnak..
Az, ennél gázabb dolgot elképzelni sem bírok...ezek a mai fiatalok
20/F
egyáltalán nem ciki. meg fogod bánni ha félelmedből belemész egy fogadásba és ott csattan el az első csók. Ez egy nagyon fontos emlék. Olyannal éld át, akkire emlékezni akarsz életed végéig.mert fogsz!
És később ha megkérdik, akkor büszke leszel rá,kellemes emlék lesz, nem pedig egy félresöpört első...
Sokaknak a lábuk is beleremeg. :)
jó-jó.. csak nem nagyon tudok olyan haveromról, aki nem csókolózott volna.. összesen.. talán.. 2-3at..
és vhogy cikinek érzem, h lassan 15 vok, és még nemhogy barátnőm se volt, még nem is smároltam soha
köszi az építő kritikákat.. sikerült kicsit növelni az önbizalmam...
ha szépen megkérlek, írnátok ide is vmi véleményt?!
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..
Fúú... Rettenetesen, én nem is tudom, hogyan bírnám ki... Hihetetlen, hogy ilyen öreg vagy már, és még nem csókolóóztál... Juuuj... Hát ez egyszerűen rémeeees...
Na viccet félretéve: dehogyis ciki öregem... Én 22 vagyok, és bevallom neked, hogy még én se... Egyszerűen nem találtam meg a hozzám illő lányt, és csak azért, hogy "ne legyen ciki", nem fogok senki olyannal összejönni, akivel amúgy nem is akarok... Mi a franc van manapság a fiatalokkal? :S Nem is értem... Eh...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!