Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ciki, ha még nem csókolóztam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki, ha még nem csókolóztam?

Figyelt kérdés

fiú vagyok, nyáron leszek 15..

nem azért nem, mert fiatalank érzem magam v vmi, csak barátnőm se igazán volt még.. aki bejön, az csak haveri szinten, v haverokkal járnak..

2009. ápr. 29. 23:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%

Az, ennél gázabb dolgot elképzelni sem bírok...ezek a mai fiatalok

20/F

2009. ápr. 29. 23:13
 2/17 anonim válasza:
94%
Dehogy ciki. Ez nem verseny majd mindenki át esik 1x rajta.
2009. ápr. 29. 23:15
 3/17 anonim válasza:
95%

egyáltalán nem ciki. meg fogod bánni ha félelmedből belemész egy fogadásba és ott csattan el az első csók. Ez egy nagyon fontos emlék. Olyannal éld át, akkire emlékezni akarsz életed végéig.mert fogsz!

És később ha megkérdik, akkor büszke leszel rá,kellemes emlék lesz, nem pedig egy félresöpört első...

Sokaknak a lábuk is beleremeg. :)

2009. ápr. 29. 23:16
 4/17 A kérdező kommentje:

jó-jó.. csak nem nagyon tudok olyan haveromról, aki nem csókolózott volna.. összesen.. talán.. 2-3at..

és vhogy cikinek érzem, h lassan 15 vok, és még nemhogy barátnőm se volt, még nem is smároltam soha

2009. ápr. 29. 23:17
 5/17 A kérdező kommentje:

köszi az építő kritikákat.. sikerült kicsit növelni az önbizalmam...

ha szépen megkérlek, írnátok ide is vmi véleményt?!

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..

2009. ápr. 29. 23:18
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Fúú... Rettenetesen, én nem is tudom, hogyan bírnám ki... Hihetetlen, hogy ilyen öreg vagy már, és még nem csókolóóztál... Juuuj... Hát ez egyszerűen rémeeees...

Na viccet félretéve: dehogyis ciki öregem... Én 22 vagyok, és bevallom neked, hogy még én se... Egyszerűen nem találtam meg a hozzám illő lányt, és csak azért, hogy "ne legyen ciki", nem fogok senki olyannal összejönni, akivel amúgy nem is akarok... Mi a franc van manapság a fiatalokkal? :S Nem is értem... Eh...

2009. ápr. 30. 00:25
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lehet ilyet kérdezni. Ciki az, amit cikinek érzel... Te ezt cikinek érzed? Igen? Akkor neked az. (Én 15 évesen nem csókolóztam, pedig szerettem volna, de cikinek akkor sem éreztem...)
2009. ápr. 30. 01:29
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez miért lenne ciki 10 év múva már az lesz... mármint ha 25vagy és még akkor sem...
2009. ápr. 30. 09:28
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
emiatt panaszkodsz? én 18 vagyok de még esélyem nem volt a másik nem közelébe jutni, ne aggódj
2009. ápr. 30. 09:51
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
00.25-ös,én is ezt kérdezem amit te??Mi van manapság?Már komolyan én is érezzem magam azért rosszul,mert 14 évesen babáztam és még szűz vagyok majdnem 23 évesen és mi több még barátom sem volt,mert én csak azzal akarok együttlenni,aki tudom,hogy szeret és én is szeretem:Másra nincs időm,a tanulás miatt elég sok időm elmegy!
2009. ápr. 30. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!