Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor a lánnyal másodszor randizok akkor már
megcsókolhatom?
Ez a lánytól függ, de most már elég ritka, ha valaki még a második randin se engedi hogy megcsókolják.Simogasd a haját, a hátát, öleld át a derekát, miközben csókolózol.
Vagy kulcsoljátok össze a kezeteket, esetleg karold át a nyakát.
Tőletek függ hogy hány percig tart.
Nézz a szemébe hosszan, mosolyogj rá, simogasd a haját.Majd milliméterenként közelíts az ő arcához.Ha érzed hogy ő is közelít, akkor valszeg meg lesz az első csók.Ez amúgy csak magától szokott jönni.
2009. ápr. 29. 22:59
én személy szerint biztos engedném a helyében,bár ez függ attól,hogy mióta ismered,milyen volt az első randi. ha finoman próbálsz közeledni és hagyja,akkor csókold meg,de ha távolodik, akkor inkább hagyd.érezni fogod ha ő is szeretné.
2009. ápr. 29. 23:00
Ez függ a a lánytól,a hangulattól,a kellő pillanattól...
de ugyis fogod érezni,hogy mikor jött el az idő rá
Szerintem a második randin a csók simán belefér
2009. ápr. 29. 23:01
2009. ápr. 29. 23:10
2. randin már mehet a csók. Nem korai.:)
Hát én mikor kísértem ki a delikvenst a busza elé, a mozi után, megfogtam a kezét, szembeálltam vele, és nemes egyszerűséggel szóltam neki, hogy:
-Nagy baj lenne, ha most megcsókolnálak? (hozzá kötelező a mosoly:))
Ha visszamosolyog, és nemet mond(mármint arra, hogy baj lenne), nyert ügyed van a csajjal:)
23/F
2009. ápr. 30. 01:34
Simán megcsókolhatod,az előttem válaszoló példáját követheted;) Azt,h mikor fogod tudni a megfelelő pillanatot,nézd meg a How I met you mother c. sorozat 1. epizódjának 1. részét:D
2009. ápr. 30. 09:24
Szia! Én úgyanígy voltam mint te, csak lányként! :) Én azon csodálkoztam el, hogy a fiú, hogy-hogy nem csókolt meg az 1. randin. Alig vártam a 2. randit, sőt úgyanitt tettem fel a kérdést, hogy ha a fiú nem cselekszik, akkor kezdeményezzek-e én! :) És a többiek azt tanácsolták majd minden alakul magától! De negem a randi végén mégis megcsókolt (amit már alig vártam) mégsem kellett kezdeményeznem! :) Azóta már 3 hete együtt vagyunk! :) De egyébként úgy a helyes ha te lépsz elsőként! Ha már elment egy 2. randira, akkor biztos nem vagy neki közömbös, különben én se mentem volna az én 2. randimra ha nem tetszik az illető! Mondjuk a szövegetből arra következtetek, hogy neked ez az 1. csókod lesz (bocs ha tévedek), lehet a lánynak is! Így azért neked másabb a helyzet), de akkor is ugyanezeket tudom tanácsolni, csak kkor még kívánok hozzá 1 nagy adag bátorságot is!:)
2009. ápr. 30. 12:41
Szerintem ne nagyon görcsölj rá a dologra, mert nincs értelme. Ha nagyon nagyon megakarod csókolni, akkor a randin egy bizonyos pillanatban biztos lesz egy olyan érzésed, hogy: Na most jött el az ideje! És hidd el, Tényleg ez lesz a jó időpont!:)
2009. ápr. 30. 12:46
12:41-es vagyok, és még ehhez hozzáfűzve! Engem a randi végén csókolt meg (a randi kb. 2 óra hossza volt) egy nyugost helyen a vízpartnál, mellém ült, megcsókolt és átölelt ami nagyon-nagyon hosszú ideig tartott, hogy már levegőt alig kaptunk! Na de ez nem mindenkinél ilyen hosszú (nekünk alegtöbb csók percekig tart, ezért nem akarok általánosítani mással), lehet kb. 1 percig taró is, de úgyis érezni fogod, hogy mennyi ideig szeretné ő és te is! :)
2009. ápr. 30. 12:47
Kapcsolódó kérdések: