Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akkor holnap megcsókolhatom? :$$$

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor holnap megcsókolhatom? :$$$

Figyelt kérdés

17f vagyok a lány 16 éves. Már kérdeztem,hogy mit csináljak :/

De félek.

1 hónapja ismerem a lányt és szerelmes vagyok belé.

Kiírtam facen üzenőfalamra,hogy SZERETLEK <3

Holnap is együtt megyünk,mint mindennap és arra gondoltam,hogy holnap reggel,csinálok valamit :$$ Szerintetek ? Minden találkozáskor megölelem és hagyja. A múltkor ő ölelt meg engem :)

2011. máj. 3. 22:36
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
sztem ne reggel, inkább hazafelé
2011. máj. 3. 22:37
 2/28 anonim ***** válasza:
Ne légy szerencsétlen, tedd már meg!
 3/28 anonim ***** válasza:
Ez csak rajtad múlik. Te ismered a lányt, te tudod milyen viszony van köztetek. Te vagy a fiú, ne legyél bátortalan, hiszen neked kell kezdeményezni!
 4/28 anonim ***** válasza:
szerintem is délután felé de am oké...
2011. máj. 3. 22:40
 5/28 anonim ***** válasza:
24%
De k.rva nagy férfinak képzeled magad, te kis 15 éves takony. Remélem, valódi szerelemben SOSEM lesz részed, vagy ha igen, akkor az is viszonzatlan lesz, mert b.szottul nem érsz még annyit sem, hogy arcon köpjenek. Még én sajnálnám a nyálamat, ha egy ilyen kis p.csön kellene landolnia. Agymosott, érzelem nélküli nyomorék.
2011. máj. 3. 22:58
 6/28 A kérdező kommentje:

Utolsó köszönöm :)

Am meg köszi a válaszokat :)

2011. máj. 3. 23:04
 7/28 hümi ***** válasza:
már mindenhol csak a facebook.. szted még hány ember üzenőfalára írta ki h "SZERETLEK <3" mert, hogy nem csak a tiédre az is biztos, mindig ezt látom.. Ha meg akarod csókolni akkor inkább hazafelé, kettesbe, meghitt pillanatba :D
2011. máj. 3. 23:05
 8/28 anonim ***** válasza:

22:50 vagyok

köszönöm, e kedves szavakat:D hát 15 évesen többre tartom magam mint az olyan fiúk akik irkálják az ilyen b*zis hangulatjeleket, el tudom képzelni a rózsaszín pólóiban stb. igen, még kis sz*ros 15 éves vagyok, de már volt részem 1-2 viszonzatlan szerelemben, és már túl sok dolog történt velem hogy egy ilyen sztori megrendítsen, 1 fiú legyen határozott, erős(lelkileg), magabiztos, de ne egy ilyen bizonytalan puhap*cs...

2011. máj. 3. 23:08
 9/28 anonim ***** válasza:

23:04

igazad van, akik ilyeneket szoktak írogatni, azok nem nekem írogatják őket, mert az ilyenektől irtózom, és ezt tudják is az ismerőseim..., ja és köszönöm neked is a kedves szavakat:D

2011. máj. 3. 23:11
 10/28 anonim ***** válasza:
És te honnan veszed, hogy mitől bizonytalan? Lehet, hogy neki meg olyan élményekben volt része eddigi életében, amiket a te lelked elviselni sem tudna, és ezért nem nyitott eddig a világra. Sose tudhatod. Ha nem tudsz a másikról semmit, akkor ne ítélkezz, mert ez csak téged minősít.
2011. máj. 3. 23:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!