Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor holnap megcsókolhatom? :$$$
Figyelt kérdés
17f vagyok a lány 16 éves. Már kérdeztem,hogy mit csináljak :/
De félek.
1 hónapja ismerem a lányt és szerelmes vagyok belé.
Kiírtam facen üzenőfalamra,hogy SZERETLEK <3
Holnap is együtt megyünk,mint mindennap és arra gondoltam,hogy holnap reggel,csinálok valamit :$$ Szerintetek ? Minden találkozáskor megölelem és hagyja. A múltkor ő ölelt meg engem :)
2011. máj. 3. 22:36
21/28 anonim válasza:
Jaj kérdező, nagyon aree vagy:D Szóval megcsókoltad?:P
21/L
22/28 A kérdező kommentje:
reggel megszeretgettem meg kapott pár puszit :$$$$ De csók még nem volt
2011. máj. 4. 20:31
23/28 anonim válasza:
szerintem már rég arra vár, hogy megcsókold. de ne reggel! inkább hazafelé, vagy nem tudom.:D de csókold meg!!!
24/28 A kérdező kommentje:
de én fééélek :$$$
2011. máj. 4. 21:08
26/28 anonim válasza:
De mi a fenétől félsz, még nem csókolóztál?? vagy mi? Bocs, ha már leírtad, de nem néztem meg az előző kommenteket.
Nem kell parázni, majd ketten együtt összehozzátok:)
27/28 hümi válasza:
hazafelé vagy beszélj meg vele egy külön talit.. akkor jön a meghitt pillanat és elcsattanhat a rég várt csók :DD
28/28 A kérdező kommentje:
:)) Nem még nem smedvéztem :$$
2011. máj. 4. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!