Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Menyire ciki manapság a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyire ciki manapság a nöknél ha nincs valakinek érettségije csak szakmája?

Figyelt kérdés
2011. okt. 9. 10:57
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Azért azt hozzátenném, hogy ebben szerintem némi ösztön maradt. Régen a férfi volt a családfenntartó, a nőknek egyáltalán nem kellett dolgozni. Ma már ez egyáltalán nem így van. Én diplomás nőként nehezen viselném, ha nekem kéne fenntartani a családot, ugyanis nekem nem ez az idilli családi képem. Az már más téma hogy a köztudatban az lett az elfogadott, hogy akinek nincs diplomája nyilván melója sem lesz soha blabla... Én ha magamból indulok ki, építőmérnök leszek. Baromira szarul érintene, ha én dirigálnék egy építkezésen a páromnak... Utálom ha egy kapcsolatban nekem kell irányítani és ezt ilyen téren is nehezen viselném.
2011. okt. 9. 22:52
 22/32 anonim ***** válasza:
54%
Egy kicsit eltértünk a témától..Nem az volt a kérdés, hogy ki mit ér el a diplomával, meg a kormány jó vagy nem. És akárki akármit mond, én nem lennék olyan férfival, akinek nincs érettségije. Szerintem ez nem válogatósság, hanem egy alap elvárása egy igényes nőnek.
2011. okt. 9. 22:55
 23/32 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hoyg a pénz számit egy rossz diplomával semn biztos hoyg többet keresel mint egy jo szakmával, Az unakatesom mind ketten lediplomáztak de még is az apjuk tartja el öket. és most hoyg 40 körül vannak kezdtek bele hogy nem keresnek munkahelyet hanem csinálják saját vállakozásukat.én 18 éves koromtol ellátom magam. arrol meg nem is bezsélve hoyg sok fiatal akinek meg a szülei nem engedhetik meg maguknak az albérletet vagy az iskoláztatást abba ahgyja a fösulit. és egy éretségivel megy a tescoba árutfeltölteni vagy jön hozzám segédmunkáskodni. erröl a részéröl ennyit. nekem is meg van a nö ideálom igy megértem amit mondasz nekem sem kellene egy szemüveges vagy molett nö, mert nem,a végzetség az sosem érdekelt. lehet emrt nekem nincs felsöfoku vagy éretségim. szeretem ha a barátnömet ha emgyek vele az utcán megnézik , nem minden a külsöség de fontos, és jo érzésel tölet el. Az a része hoyg ki a családfentarto attol hoyg nincs diploma attol simán lehet. és hát egy épitöipari diplomával a kezedben még az elsö épotklezésen egy jo szakember simán kioktathat. mert a tervezök és mérnökök huznak néha zöldeket. sajons mert nincsen rálátűásuk a dolgokra mivel nincsenek benne, De ezt ne feledd mikor az elsö szakember elmagyaráza hogy miért hülyeség az amit te mondasz avgy miért nem lehet megcsinálni ahogy te gondoltad. Kinek mi a fontos a nöknek az hogy a párjuk legyen a családfentarto a férfiaknak meg hoyg ök irányitsanak és hogy az léegyen amit ök akanak, Meg persze hoyg vonzo légy . még évek mulva is hoiyg ne azon gondolkozz hogy nem cserélt le véletlen egy fiatalabbra. legtöbben itt 20 körüliek vagytok és anyu apu tolja a pénz rálátásotok az életre még nincsen sok, nyilván sosem mentetek el nyáron dolgozbi hoyg ruhákat vegyetek magatoknak,mert megkaptátok. és anyu apu addig tolja majd a zsét amig el nem tudtok helyezkedni, mint pl a fönököm lánya majd 30 évesen szerete meg a diplomáját mert mindenhonnan kibukott aztán egyszer csak sikerült emrt volt pénz anyucinak. ettöl ö nyilván okosabb lett. mert most anyiért dolgozik egy irodában mint én nem irodában. de majd ráköttök. már akinek nincs a szüleinek olyan sok. akinek van az meg mind1 miylen sulit végez mert hát addig addig még betolják valahová .
2011. okt. 10. 18:06
 24/32 anonim ***** válasza:
54%

Ha feltetted a kérdést, akkor a negatív válaszokat is fogadd el.

Lehet, hogy van munkád diploma nélkül, de az is biztos, hogy írni nem tudsz, ami miatt az általad leblamált "pénzelt" 20 évesek nyugodtan lenézhetnek.

2011. okt. 10. 19:22
 25/32 anonim ***** válasza:
Vannak szexbomba diplomázott nők. Minden okos nő nem szemüveges és kövér.
2011. okt. 10. 19:26
 26/32 A kérdező kommentje:
Elfogadom azokat is. És a helyesírás valóban a gyengém volt mindig. Valahogy azt sosem tudtam megtanulni, kinek a matek kinek ez. matekot meg a képleteken kívül sosem kellet tanulnom. De hát ez van az miatt szégyenkezek is.De az a baj hogy megszoktam hogy nem foglalkozom vele. Ez van . :$. Szóval nem arról van szó hogy nem fogadnám el, csak gondoltam azért mondhatok 1-2 dolgot én is. De jó akkor nem fogok.
2011. okt. 10. 19:34
 27/32 A kérdező kommentje:

"Vannak szexbomba diplomázott nők. Minden okos nő nem szemüveges és kövér."

Nem azt akartam mondani hogy kövérek vagy csúnyák ,akkor ezt is pontosítom. Csak úgy értetem ,hogy mindenkinek meg vannak az igényei. Nekem pl egy kövér nő sosem kellene és akármilyen aranyos kedves sosem tudnám szeretni. Nekem ez az igényem. Lehet mert mikor kicsi voltam ovis mindig megvert egy kövér csaj mert tetszettem neki állítólag . Bár ebből én csak azt érzékeltem hogy mindig bántott mert olyan kis nyeszlett voltam. Vagy kitudja? lehet ha nem igy történt volna akkor sem lenének szinpik .Úgy hogy ezzel csak azt akartam mondani pont hogy megértem őket nekik ezek az igényeik

2011. okt. 10. 19:44
 28/32 anonim válasza:
siman
2011. okt. 21. 17:44
 29/32 anonim ***** válasza:
Úristen! Hogy lehet ítélkezni ennyire ebben a témában? Az észt és az intelligenciát nem az iskolában adjákoüüooppjpkiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
2011. okt. 25. 15:16
 30/32 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

plopjobhnn bh vjbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

2011. okt. 25. 15:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!