Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Menyire ciki manapság a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyire ciki manapság a nöknél ha nincs valakinek érettségije csak szakmája?

Figyelt kérdés
2011. okt. 9. 10:57
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Nálam már akkor kiütnéd a biztosítékot, amikor ilyen helytelenül írt üzenetekkel próbálnál megfűzni..
2011. okt. 9. 12:04
 12/32 anonim ***** válasza:
15%

A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:01

Ne haragudj, de a kérdezőn látszik, hogy műveletlen. Nem csak a diploma számít, hanem az is, amit a diploma megszerzése alatt tanulsz.. Amúgy a nyugdíjas korra is kéne gondolni..

2011. okt. 9. 12:06
 13/32 anonim ***** válasza:
UI: Nem Magyarországon élek.
2011. okt. 9. 12:07
 14/32 anonim ***** válasza:
nekem 8 általánosom van,csajok,lepipáztok?:)
2011. okt. 9. 12:56
 15/32 anonim ***** válasza:
40%

"Nem csak a diploma számít, hanem az is, amit a diploma megszerzése alatt tanulsz.. Amúgy a nyugdíjas korra is kéne gondolni.."

Tényleg nagyon sokat számít a diploma, főleg, hogy az orvosok keresnek nettó 120 ezret, a tanárok pedig még ennél is kevesebbet. VAgy most minden diplomás menjen el külföldre? Persze, aki olyanból diplomázik le, hogy szabad bölcsészet, filozófia, etika stb. az ugye nagyon fontos és hasznos. Talán tud majd filmekről okoskodni, de mégis mi haszna belőle, hogyan fog megélni? Ellenben sok jó szakember többet ér az ilyen felesleges szarokból lediplomázott gyökereknél. Sajnos ma már a diploma nem jelenti azt, hogy annyira okos lennél és automatikusan jól fizető állást kapnál.

Az is igaz persze, hogy egy érettségit sem olyan nehéz letenni.

2011. okt. 9. 18:09
 16/32 anonim ***** válasza:
28%

"Tényleg nagyon sokat számít a diploma, főleg, hogy az orvosok keresnek nettó 120 ezret, a tanárok pedig még ennél is kevesebbet. VAgy most minden diplomás menjen el külföldre? Persze, aki olyanból diplomázik le, hogy szabad bölcsészet, filozófia, etika stb. az ugye nagyon fontos és hasznos. Talán tud majd filmekről okoskodni, de mégis mi haszna belőle, hogyan fog megélni? Ellenben sok jó szakember többet ér az ilyen felesleges szarokból lediplomázott gyökereknél. Sajnos ma már a diploma nem jelenti azt, hogy annyira okos lennél és automatikusan jól fizető állást kapnál.

Az is igaz persze, hogy egy érettségit sem olyan nehéz letenni."

nehazugyálmárte elmebeteg,120 ezret keresnek az orvosok,

plussz vagy 60 ezer bejön nekik abból amit zsebbe kapnak.

ja és még istennek is képzelhetik kagukat,te,facopó.

2011. okt. 9. 18:15
 17/32 anonim ***** válasza:

Már sorry, de 180 ezer forintnál már most többet keresek 19 évesen egy hónapban. (Netto)

Sokan azt hiszik, hogy a diplomával istenek lesznek. Nekem is lesz, mégsem ezt gondolom... És a megszerzett tudás is egy dolog, hogyha valakiben nincs ambíció arra, hogy gazdag legyen.

2011. okt. 9. 19:16
 18/32 anonim ***** válasza:

Hm... jó kérdés!

Engem például nem zavarna, igaz jövőre megkapom a diplomám (egészségügyi) és feltételezem, hogy Te a szakmáddal többet fogsz keresni, mint én.

2011. okt. 9. 20:36
 19/32 anonim ***** válasza:
48%
a sok facfej asemire kapja meg adiplomát,sok egyetemista kecseg,csak bulizni tudnak.
2011. okt. 9. 20:44
 20/32 A kérdező kommentje:
Igazán nekem sem kellene egy rideg üzletasszony ,inkább egy vidám bolti eladó. a kettő közül inkább azt választanám. Miért van az hogy a dipkomások merevebbek és ridegebbek(nem velem hanem ugy egymással is) görcsösek és állandóan idegesek. Szóval ebből nem is kérnék nem arról van szó. Csak kíváncsi voltam . Nyilván az aki ez alapján itél meg valakit az már olyan ember is .Nem tartom magam hülyének és nem azért nincs éretségim mert olyan rossz tanulo lettem volna .Szakközépben kezdtem de otthonról inkább menekültem nem mint hogy tanuljak. elvégeztem egy szakmát és munka mellet még egyszer belekezdtem 3bol 2 osztályt le is tetem esti tagozaton munka mellet. de utána megint adodtak gondjaim költözés távolság vidék és abba maradt. szoval nem arrol van szo hoyg a 8 állt- végig zuztam 2-esel . nem volat kitünö sosem 4,2 volt az átlagom ott. a szakmát külön dicsérettel tetem le. az érdekelt kiböl milyen hatást vált ki ez ha meghallja .Sosem kellene azért egy nő mert ilyen vagy oylan végzetsége van , bár volt. és szerintem nem számit nem éreztem magam butábnak nála söt sokszor én adtam neki tanácsot vagy segitettem neki. Csak hát a nők furák, valahoyg minden gazdag öreg pasasnak van egy fiatal bnöje. nyilván oylanok akik azt nézik mi van mökötte és nem az embert. mert azt nem hsiezm el hoyg a 60 éves öregbe a 20 évse leányzo beleszeret. furditva ez azért nem igy müködik, érdekes nem?
2011. okt. 9. 20:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!