Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi van most, mit tegyek? FŐLEG LÁNYOK VÁLASZÁT várom (FIÚ vagyok)
'ne vallj soha szerelmet amíg komolyan össze nem jössz vele'
ez alapszabály amit te nem tartottál be. ha igy szerelmet vallasz még a legrondább k*rva is elküld. Az is lehet h azért küldött el mert bevallottad, de valszeg amugy se tetszel neki. Nem baj, sírd ki magad otthon, amikor senki se látja, majd találsz jobbat. Velem is így volt. Amúgy hány éves vagy?
16/F
nagyon bátor voltál. légy magadra büszke, de soha többé ne tedd meg.
szerelmet soha, de soha nem szabad vallani egy lánynak. csak és kizárólag azután mondod neki, hogy "szeretlek" mikor már egy jó ideje együtt vagytok. 2-3 hónapja minimum.
az oka a következő. k*rvára frusztráló és ijesztő, ha valaki szerelmet vall. én speciel megijedek és inkább visszalépek, ha valaki idő előtt vall. (igen még csak egy kapcsolatom volt emiatt. nem szégyellem)
tényleg nagyon bátor voltál és tényleg légy magadra büszke, mert nem kis dolgot tettél. de legközelebb csak indíts azzal, hogy "tetszel" vagy "szívesen megismernélek" esetleg "találkozhatnánk gyakrabban" vagy valami hasonlóval. kicsit légy nyomulós is, de csak módjával. de szerelmet csak akkor vallj, ha már komolynak érzed.
ui.: ez egyéni vélemény volt. természetesen nem zárja ki a tényt, hogy az összes lánnyal ez a helyzet mint velem.
L/19
köszi mindenkinek... :( aki meg
AKI MEG OFFOLGAD AZ HUZZON INNEN
15 évesen ez még semmi.
Lesz még sokkal több hasonló visszautasításod, én már csak tudom 21 évesen.
Kemény az élet, de sose add fel öcskös!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!