Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legfobbkeppen fiuk valaszat varom?!
Figyelt kérdés
Smarolnatok az elso randin???
Mit gondoltok az olyan lanyokrol akik mar az elso randin smarolni akornak.?
Mikor keritek meg egy lany kezet kb hany ev jaras utan?? koszi a valaszokat elore is!
2011. júl. 20. 13:21
1/13 anonim válasza:
Jézusom ilyen kérdést... Hány éves vagy? 11-12?
2/13 Smartguy86 válasza:
Az is írhat, aki az első randin megkérné a kezét??? :D
3/13 anonim válasza:
A kérdésből leszűrt tények:
A lány maximum 16 éves. Most lesz az első randi, és azon gondolkozik, hogy mennyi idő után fogja ez a fiú (akivel randizik) megkérni a kezét.
Gyermekeeeeeeeeem:D
4/13 anonim válasza:
Én csak az első kérdésre tudok válaszolni, mert fiatal vagyok (17) de ha úgy jön az alkalom, és ismerjük egymást valamennyire, és ha kölcsönös a vonzalom, akkor simán jöhet az első csók.:)
5/13 anonim válasza:
1.igen
2.bejövök neki
3.SOHA NEM HÁZASODNÉK MEG
7/13 anonim válasza:
"Mikor keritek meg egy lany kezet kb hany ev jaras utan??"
:D:D:D
8/13 anonim válasza:
szerintem zsebmaszti még pár évig oksa
9/13 anonim válasza:
Ezen most jót röhögtem xDD
1. Én nem tudom, hogy fiúk válaszát várod-e, szóval én is írtam, ez van.
2. Olvasgasd a helyesírási szótárat a Szerelem, szex témakör helyett még pár évig..
10/13 anonim válasza:
Szegény srác sírva futna el, ha tudná, hogy a csaj, akivel randizni fog, házasságon gondolkozik:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!