Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most akkor mi van? Tartanom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi van? Tartanom kell tőle, hogy tetszem neki, vagy rosszul vették az antennáim?

Figyelt kérdés

(L/16)Azt hiszem tetszem az egyik osztálytársamnak. Tudni szeretném az elkövetkezendőkre nézve, h most akkor hogyis van ez. Amúgy a srácnak van bnője, de nem szereti (Ő maga mondta vkinek,- éppen meghallottam). Szval szerintetek az alábbi "jelek" alapján mi a helyzet:

- a padtársa/jóbarátja is szokott megjegyzéseket tenni erre illetően (persze azt nem tom h szándékosan úgy, h hallhatom)

- u.i: most vettem észre, h már egyedülálló az iwiwen, ezek szerint...

jajj..ne!

2009. ápr. 28. 20:33
 1/5 anonim ***** válasza:

1. Ettől miért kéne tartani?

2. Azt hiszem tetszem neki... neked tetszik a srác?

3. ha tetszik akkor... ha nem és mégis rád nyomul nem nehéz lekoptatni sztem...

2009. ápr. 28. 20:35
 2/5 A kérdező kommentje:
tudom h nem írtam sok konkrétumot,amugy meg annyira (!!!) nem is ismerem, nem vagyunk vmi beszélőviszonyban. De már v. 4 hónapja van ez így. Sok apró jel volt am, csak biztonsági okok miatt nem tenném ki ide.
2009. ápr. 28. 20:36
 3/5 A kérdező kommentje:
ez bonyolult. Én nem olyan lány vok. nekem még nem volt kapcsolatom, és nemishiszem h pontŐlenneazakivel. De kicsit összezavarodtam, s egyrészt hizelgő az, h esetleg tetszek vkinek
2009. ápr. 28. 20:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezeket a sorokat akár én is írhattam volna... ugyanis én is ugyanebben a cipőben járok: 16 éves lány vagyok, akinek még nem volt barátja, de lehet h tetszik az egyik oszt.társának... Szerintem, először gondold végig magadban, hogy tetszik e a srác. Aztán ha arra jutsz esetleg, hogy még nem ismered annyira,akkor adj neki egy esélyt, lehet h tök jó fej... ha meg nem, d ő mégis udvarolgat neked, akkor "apró jelzésekkel" a tudtára tudod adni, hogy nincs esélye nálad... De azért gondonlj bele: (lehet h ez most gonoszul hangzik) de ha még nem is tetszik neked, de te tetszel neki, és ez azért kicsit növeli az egódat, nem?;) De persze nem azt mondom h feltétlenül össze kell vele jönnöd, de azért adj neki egy esélyt! Csak ismerd meg és ha úgy gondolod h nem szimpi még akkor is "le tudod koptatni".
2009. ápr. 28. 20:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Ha esetleg tetszel neki akkor azt úgyis észreveszed... gyakrabban van a közeledben rád mosolyog stb...
2009. ápr. 28. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!