Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
XXI. században, nemi egyenlőség korszakában, miért van az, hogy akárhányszor rámnéz egy lány és észreveszem egyből elnéz (nehogy az Istenért szemezzünk egy kicsit)?
"Nem utcán kell ismerkedni és nem így."
Ha egyesekkel csak utcán hoz össze az élet, akkor miért ne éljen az ember ezzel a lehetőséggel, pláne ha esetleg bámul is az a lány.Itt nem csak utcára gondolok, lehet akár árúház is vagy egyébb publikus hely.
Hogy nem igy kell ismerkedni...de birom ezeket a fölényes válaszokat...akkor világosits fel te hol szoktál ismerkedni(bulin kivül)
15:12 -es baromságot írt! Egyáltalán nincs igaza.
Utcán is simán lehet ismerkedni. Alapvető.
Ha éppen nem jobbról vagy balról nézett el mellettem:) akkor felemelte a telefonját hogy perifériásan így is követni tudja hogy merre nézek. Annyira átlátszó volt mindvégig, meg mikor felállt és felöltözött valami oltári lassan, mellet hosszasan előre tolva, aztán direkt behajolt, majd figyelte hogy fel állok-e utána. De basszus hogy nem tudott egyszer sem mélyen a szemembe nézni és rám mosolyogni..."
Arra pl nem gondoltál, hogy valaki csak úgy nem hány a buszon, hogyha a menetiránynak háttal utazik? És mondjuk azért volt ideges és pillantgatott össze-vissza, mert nem volt bérlete? És mondjuk azért ült melléd, mert nem akart nyuggerek mellé ülni, akik mindenféle hülyeségekkel zargatták?
Esetleg a telefonját valóban nézte, és nem téged bámult?
És azért nézett el jobbról meg balról melletted, mert nem akart rád nézni, de valahová néznie kell? Én és nagyon sok ember felszáll a tömegközlekedési eszközre, és minidg olyan helyre néz, ahol nem találkozhat senkivel a szeme.
A sztorid valszeg az volt, hogy volt egy nagyképű pics@, aki valamilyen véletlen folytán leült veled szemben és azt figyelte, hogy te mennyire csurgatod a nyálad rá és ez marha jól esett neki, de esze ágában sem volt még csak rád sem nézni.
Igen kérdező, régen nekem is szokásom volt belemagyarázni abba, hogyha szembe jött egy csaj az utcán, akkor azért jött szembe, mert valamit akar. Persze semmi sikerem nem volt akkoriban a lányoknál.
Aztán amióta kicsit sikeresebb lettem náluk, rájöttem, hogyha egy lány akar valamit és nem a tutyimutyi fajtából van, akkor odajön hozzád beszélgetni, vagy ha nem is, akkor legalább konkrét jeleket küld.
De azt, hogy a szeme sarkából nézett, meg elnézett mellettem, levetkőzött a buszon, a tetszés jelének értelmezni... hogy is fogalmazzak szépen, elég buta dolog.
"Aztán amióta kicsit sikeresebb lettem náluk, rájöttem, hogyha egy lány akar valamit és nem a tutyimutyi fajtából van, akkor odajön hozzád beszélgetni, vagy ha nem is, akkor legalább konkrét jeleket küld."
Engedd meg, hogy ellentmondjak neked.Nem kell a tutyimutyi fajtából legyen, ahhoz hogy ne jöjjön oda hozzád vagy konkrétan jelezzen mégha tetszel is neki.Itt a GyK.-en is és való életben is elég csajt hallottam, hogy addig nem fejezte ki tetszését a pasinak, amig az oda nem ment hozzá.Miért? Büszkeségből.Ez igy megy sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!