Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy jöhetnék össze Baricz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jöhetnék össze Baricz Gergővel? (x faktor)

Figyelt kérdés
Ő 21 éves, én meg L/16
2011. okt. 2. 21:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
csajomnak a haverja tetszik..az a körszakállas feketehejú csávesz....hát remélem, hogy nem hozza őket össze a sors...XD
2011. okt. 2. 23:40
 12/13 anonim ***** válasza:
88%

jaj, drágám, fogadok, hogy tavaly a vastag tomival akartál összejönni!

de ez nem baj, 16 éves vagy, az a dolgod, hogy rajong :)

amúgy meg járkálj a corvin pláza környékén, hátha összefuttok és azt mondja; szeretlek, gyere hozzám!

de egyébként most nem kigúnyolni akarlak, mert én is ilyen voltam 16 évesen, csak azért fogadd el, hogy nem is ismered őt, ráadásul neki most gondolom más dolga is van, mint idegen csajokkal ismerkedni - összejönni. úgyhogy rajongj nyugodtan, csak azért gondolj bele néha, hogy ennek nem sok esélye van és lehet hogy egy srác az osztályodból pont olyan különleges, mint amilyennek te a Baricz Gergőt elképzeled, és ő lehet h rád vár. úgyhogy a rajongás mellett ne feledd el élni az igazi életed :)

2011. okt. 7. 23:24
 13/13 anonim ***** válasza:
utolsó, ezt adom :))
2011. okt. 8. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!