Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik egy fiú, de nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy fiú, de nem tudom mit csináljak?

Figyelt kérdés
Én egy 16 éves lány vagyok. Megtetszett az egyik évfolyamtársam, mondhatni beleszerettem. Az egyik haverom ismerőse, nagyon jó fej, aranyos meg minden. Összesen eddig 2-szer vagy 3-szor beszéltünk, az is a "véletlen műve" volt. A haveromtól megtudtam, hogy nincs barátnője, és azt ajánlotta, hogy vegyem föl msn-re. Ezt megtettem, és párszor beszéltünk is. Amikor megkérdezte, hogy ki vagyok, csak annyit mondtam, hogy egy évfolyamtársa, de szerencsére "rájött", hogy kiről van szó. A beszélgetések előtt még csak köszönőviszonyban sem voltunk, miután beszélgettünk, egyik nap nagy meglepetésemre ő köszönt előre. De azóta bármikor ráköszönök, nem köszön vissza. Úgy csinál mintha nem hallaná meg. Pedig egyszer-kétszer már szemeztünk is. Ennek ellenére azt akarná a tudtomra adni hogy hagyjam békén? Mert msn-en nagyon rendes, normális stílusban beszélgetünk. Csak mert szerintem, ha igazán le akarna koptatni, akkor minimum letiltott volna msn-en vagy legalább nem ilyen normális stílusban írna. Milyen "apró jelzésekből" tudhatom meg hogy van e nála esélyem, vagy inkább hagyjam békén? És ha ne hagyjam békén, akkor hogyan lépjek tovább? mert az ismerkedést én kezdeményeztem, de nem tudom hogy most hogyan tovább. Várjam meg még ő lép valamit? Kérlek, segítsetek, mit tehetnék! Előre is köszönöm a válaszokat!
2009. ápr. 27. 20:50
 1/4 anonim ***** válasza:
még ő sem ismer ezek szerint annyira, hogy rájött volna, mert lehet ő ebből semmit nem vesz észre, finoman fűzögesd meg találkozgassatok, aztán célozz rá hogy mit szeretnél, esetleg átgondolja vagy ő előbb mondja de ne erőltesd, és ha hosszú idő után reménytelennek látod kérdezz rá egy utsó esélyként, ha nem nemaz is benne van sajnos
2009. ápr. 27. 21:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet hogy még nem tudja mit akar vagy a suliban nem szeretné ha a haverjai tudnának rola hogy ismerkedtek.. nem tudom miért de sok srácnál van így hogy ha sulinkívül találkoztok meg msn-en tök jól elvagytok, de a suliban rád sem köszön.. Szerintem továbbra is beszélgessél vele msn-en és suliban pedig várd meg míg ő köszön rád :D Ha pedig nem akarná a társaságodat akkor azt szerintem te is észre vennéd pl mint ahogy te is írtad h letiltott volna msn-ről... Sok sikert!!!! :D
2009. ápr. 27. 22:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Paprikáskrumplit, az jó lesz. (x)
2009. ápr. 28. 13:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem arra ne várj hogy ő lépjen...nem szoktunk :D

Ha jobban megismered akkor tisztában leszel a hibáival is és eldöntheted hogy még akkor is fog-e tetszeni.Ezekben a fellobbanásokban az a baj hogy csak a szépet látod,mivel nem ismered az illetőt

17/F

2009. ápr. 29. 17:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!