Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem veszi észre, vagy nem akarja észrevenni?
A válasz megírásának időpontja: ma 01:12
Egyáltalán nem hiszem, hogy jó csaj vagyok. Akinek tetszem, annak tetszem, akinek nem, annak nem. Szerinted ha olyan beképzelt lennék, gondot okozna, hogy megszólítsam?..(+írtam, hogy félek nem érdekelném őt annyira, hogy kivegye a füléből a fülhallgatót...)
"Szerinted ha olyan beképzelt lennék, gondot okozna, hogy megszólítsam?..(+írtam, hogy félek nem érdekelném őt annyira, hogy kivegye a füléből a fülhallgatót...)"
És akkor mi van? Tőlünk elvártok minden szart, de ha nektek kell valami, akkor már félek, meg nem akarom, ez a férfi dolga.
A válasz megírásának időpontja: ma 03:25
Umm...a kérdésem pont arról szól, hogy ééén akarom megszólítani őt, és ehhez kértem ötleteket, hogy miként kezdjem...persze régen a férfi dolga volt hogy kezdeményezzen, de a mai világban már sokszor kell a csajoknak kezdeni...én ezt úgy ahogy megértem, csak ötleteket kértem hozzá, és kaptam is :) szóval köszönöm az értelmes válaszolóknak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!