Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem veszi észre, vagy nem akarja észrevenni?
A válasz írója 95%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:03
Külön köszönöm a kifejtett, hasznos választ :) Sokat segít :)
Én is elég gyakran metált hallgatok útközben, és felb*ssza az agyamat, ha nem hagynak olyankor (főleg idegenek, azokat szájba tudnám szekszuálni).
Írnál ide pár bandanevet? Kíváncsi vagyok.
Próbáld meg kifigyelni, hogy érdekled-e (tégy úgy, mintha téged nem érdekelne), ha nem, akkor hagyd a píbe. Rám is próbált rámmászni pár csaj gimiben (testileg nem voltak rosszak), de ignoráltam/elhajtottam őket. Kell a francnak nyomulós csaj.
Szia, én is voltam már hasonló helyzetben. Csak annyi különbséggel, h a srác már az első nap kiszurt magának:). Ö nem szeretett kezdeményezni. Még baráti szinten se. Persze, akik odamentek hozzá, azokkal nagyon jó barátságokat kötött. Nálunk is, hiába volt ott mindig a közelemben, nekem kellett kezdeményeznem.
Szóval sztem egyszer ülj le mellé és kérdezd meg töle, hogy mit hallgat. ( mert ez esik kézre.. ). Persze, készülj fel minden esetőségre. Ha már végleg nem jön össze a szemezés.
Sok szerencsét. Azért majd írj, h mi történt:)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!