Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tetszhet egy fiúnak egy kövérebb lány (75kg kb. )?
"Hanem mi,ha nem csak a külsőségek??"
Pl. a kedvesség, az őszinteség, az intelligencia. Tudom h hihetetlen, h egy párkapcsolatban ezek is számíthatnak, de attól még így van.
Mirért?
Mert miért is ne?
Aranyosak ők is..:)
Ezen ne problémázz..:)
nem csak a külsőség számít
ha magasabb nem biztos hogy a 75 sok
és vannak olyan nők akik akár 10 kg plusszal is nőiesek és szépek pl [link]
22F
Azért a sovány lányok sem ocsmányak szerintem és nem mindegyik nyivákol. Egyénfüggő.
Az pedig badarság, hogy jösztök megint a belsővel. A normális embernek számít a belső, de a külső szinte mindenkinek számít. És ne egy rohadt sztárra gondoljatok. Csak ti szeretitek a szépet is le átlagosozni valamiért....
A szerelem, de legalábbis a sexhez meg igenis számít az, hogy az illető tetszik neked vagy nemm tetszik. Egy barátot is, testvért is lehet imádni szívből. Itt a sexről van szó, hogy más a neme az illetőnek.
vannak fogpiszkáló ismerőseim de mintha az agyuk is fogpiszkáló lenne tök gyöpös mind.
viszont a sportosabb alkatú lányok kifejezetten tetszenek!!!
ja már értem!
azért nem tudod az illető pontos súját mert nem te vagy az. tehát te nem vagy kövér csak egy fiú helyetted egy nálad kövérebb lányt választott!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!