Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért tetszhet egy fiúnak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tetszhet egy fiúnak egy kövérebb lány (75kg kb. )?

Figyelt kérdés
2011. szept. 30. 11:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
71%
sok fiú azért nem szereti a sovány lányokat, mert rájuk nézni is rossz. Ezenkívül folyton az alakjukon panaszkodnak, amit a pasik nem akarnak hallani. A duci lányok gondolom természetesebbek. Én is picit duci vagyok (65 kiló), de nem foglalkozom ezzel, mert jól érzem így magam
2011. szept. 30. 11:26
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha az alakjának megfelelően öltözik, ápolt és magabiztos, akkor az is szép lehet. Másrészt a belső is sokat számít. Nem egy embert ismerek, aki szimplán átlagos első ránézésre, de ha megismered gyönyörűnek látod. :)
2011. szept. 30. 11:29
 13/19 anonim ***** válasza:
71%

"Hanem mi,ha nem csak a külsőségek??"

Pl. a kedvesség, az őszinteség, az intelligencia. Tudom h hihetetlen, h egy párkapcsolatban ezek is számíthatnak, de attól még így van.

2011. szept. 30. 11:29
 14/19 anonim ***** válasza:

Mirért?

Mert miért is ne?

Aranyosak ők is..:)

Ezen ne problémázz..:)

2011. szept. 30. 12:12
 15/19 anonim ***** válasza:

nem csak a külsőség számít

ha magasabb nem biztos hogy a 75 sok

és vannak olyan nők akik akár 10 kg plusszal is nőiesek és szépek pl [link]

22F

2011. szept. 30. 12:21
 16/19 anonim ***** válasza:
És mellesleg én is 110 kg vagyok tényleg így egy 75 kg os nő pont remek mellém..:)
2011. szept. 30. 12:22
 17/19 anonim ***** válasza:

Azért a sovány lányok sem ocsmányak szerintem és nem mindegyik nyivákol. Egyénfüggő.

Az pedig badarság, hogy jösztök megint a belsővel. A normális embernek számít a belső, de a külső szinte mindenkinek számít. És ne egy rohadt sztárra gondoljatok. Csak ti szeretitek a szépet is le átlagosozni valamiért....

A szerelem, de legalábbis a sexhez meg igenis számít az, hogy az illető tetszik neked vagy nemm tetszik. Egy barátot is, testvért is lehet imádni szívből. Itt a sexről van szó, hogy más a neme az illetőnek.

2011. szept. 30. 12:28
 18/19 anonim ***** válasza:

vannak fogpiszkáló ismerőseim de mintha az agyuk is fogpiszkáló lenne tök gyöpös mind.

viszont a sportosabb alkatú lányok kifejezetten tetszenek!!!

2011. nov. 14. 18:46
 19/19 anonim ***** válasza:

ja már értem!

azért nem tudod az illető pontos súját mert nem te vagy az. tehát te nem vagy kövér csak egy fiú helyetted egy nálad kövérebb lányt választott!!!

2011. nov. 14. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!