Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a lányok mindent igy oldanak meg, hogy nem válaszolnak?
Figyelt kérdés
Miért van az, hogy a lányok mindent igy oldanak meg, hogy nem válaszolnak?
Nálam három is ilyen volt, ebből kettőt személyesen ismertem huzamosabb ideig...
éretlenség, gyávaság, bunkóság, vagy megijedtek?
2011. szept. 30. 00:26
1/38 anonim válasza:
Azt tudod, hogy most egyetlen lány sem fog válaszolni.. :DD
2/38 anonim válasza:
És mi volt a kérdés amit így oldottak meg?
3/38 sas15 válasza:
ez az alapvető tisztelet megadásának a hiánya...
4/38 anonim válasza:
A női gondolkodási módban, viselkedésben ne keresd a választ, mert nincsen! Amit te logikusnak gondolsz, ők az ellenkezőjét tartják logikusnak. Magyarul az összes lány reménytelen eset.
20/F
6/38 anonim válasza:
Aki nem néz ki jól, azt arra se méltatják, h válaszoljanak neki.
7/38 anonim válasza:
tényleg nem fognak ide lányok írni :D azt elfelejtheted hogy egy lány is belássa a kézen fekvő igazságot...
hányszor előfordult már, hogy amikor fontos lett volna válaszra sem méltattak.
sokat gondolkoztam rajta és arra jutottam, hogy:
mert ilyenek a nők!
8/38 Idegbeteg számlálóbiztos válasza:
Nekem kénytelenek lesznek válaszolni...
9/38 anonim válasza:
Mert vagy nem akarnak vagy nem tudnak válaszolni -.-, így inkább úgy tekintik mint ha nem is kérdeztél volna semmit.
10/38 anonim válasza:
Ugyanmár, rengeteg oka lehet. Nem tud válaszolni, szégyellné a választ, nem akar megbántani, tudja hogy nem azt várnád amit mondana, gonoszkodik, húzza az agyad stb. Nem a legjobb módszer, de azért nem lehet mit tenni ellene, úgyhogy be is válik :) 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!