Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19-25 éves lányok! Miért van az, hogy 2-3 sms/hívás után a lányok nem válaszolnak?
Figyelt kérdés
Nem vagyok loser, sok barátnőm volt már. De mostanában 3-4 csaj is azt játszotta velem, hogy tök úgy tűnt, mintha minden rendben lenne, aztán egyszer csak nem válaszolnak. ez amellett, hogy idegesítő, még paraszt dolog is. Szerintem.2010. okt. 18. 18:10
1/13 anonim válasza:
Én mindig válaszolok..még ha haragszom is a páromra..
2/13 anonim válasza:
Hát, szerintem találtak mást, és ezt nem akarták megmondani, inkább így tudatják veled.
3/13 A kérdező kommentje:
1-2 nap alatt? és mindegyik?:)
2010. okt. 18. 18:23
5/13 A kérdező kommentje:
Lehet. de mi az ideális? Ha írok neki sokszor, vagy ha ritkábban? Komolyan mondom annyira nehéz a női agy.
2010. okt. 18. 18:33
6/13 anonim válasza:
Hát én örülök, ha írnak, de ne rögtön randi után. Hanem mondjuk úgy 1-2 nap. De akkor se regényt, hanem csak egy jó volt látni, megismételhetnénk, vagy szép napot.. ilyesmi. :)
7/13 anonim válasza:
De a női magazinok szerint 3 napot kell várni első tali után. :DD
8/13 anonim válasza:
én örülök neki, ha írnak, vissza is írok...de ha napjában többször zargat valaki, úgy érzem, a nyakamra mászik és idegesít...1-2 naponta 1 sms, vagy 1 hívás, esetleg egy óra msn-ezés bőven megteszi...
21/L
9/13 anonim válasza:
Mondjuk ha tényleg nyomulsz akkor érthető. Azért randi után 10 perccel 2-3 hívás. Egyszer én is jártam így, a végén már kikapcsoltam a telefonom, hogy hagyjon már. Szóval várjál legalább 1 napot. Vagy utána is írhatsz, de tényleg ne regényt, hanem hogy jól éreztem magam veled oszt kész :)
10/13 anonim válasza:
Nem kell nyalni a nőknek,ha valamit akar,akkor majd jelentkezik a kis ribi!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!