Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak barati talalkozorol lenne szo, amit egyebkent en ajanlottam fel, hany nap mulva eselyes az sms vagy hivas?
Figyelt kérdés
Pentek este vonaton utaztam, mellettem egy srac. Megszolitottam, elkezdtünk beszelgetni, ott tanul, ahol en lakok. (nem Magyarorszag) A vegen megkerdeztem, h lenne-e esetleg kedve talalkozni, es igent mondott, szoval szamot csereltünk. De eddig meg semmi. Van esely ra, h ir vagy hiv, vagy felejtsem el? Nem tudom, h van-e baratnöje. Nem randira hivtam, csak siman talalkozni, mert nagyon szimpatikus volt.
20L
2011. nov. 7. 21:27
1/1 anonim válasza:
szerintem ha tényleg tetszel neki, ő fog hívni... te is hívhatod, de ezzel vállalod hogy belemész egy olyan dologba ahol neked kell hajtani a pasit és nem ő lesz a lelkesebbik fél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!