Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Igaz hogy Nyíregyházán lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz hogy Nyíregyházán lehet a legjobban csajozni mert ott vannak a legnagyobb rib@ancok?

Figyelt kérdés
Legalábbis ezt hallottam:D de ha nem ott akkor hol vagy Budapesten melyik szórakozohely az ami tele van ilyen putri ribancokkal:D szerinted..
2011. szept. 29. 22:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Vannak, de ahhoz elég komoly szintet kell teljesítened, hogy szóba álljanak veled. Tudod, mikre gondoltam. Ha nem vagy iylen, akkor lenéznek, fintorogva elhúzzák a szájukat. Hidd el, itt vannak talán a legbeképzeltebb csajok az egész országban, még talán Pesten sincs ennyi.
2011. szept. 30. 14:26
 12/20 anonim ***** válasza:
Miskolcról is azt mondják:D
2011. szept. 30. 16:11
 13/20 anonim ***** válasza:
élettelen mind nyiregyházán.. a fősulis dalnak a fele igaz lenne nem a csöves gép előtt ülnék :D
2012. jan. 12. 18:23
 14/20 anonim ***** válasza:
hát basszus, én nemrég jártam Nyíregyházán, és ki voltam akadva, hogy ott milyenek a 'nők'...
2012. márc. 27. 20:40
 15/20 anonim ***** válasza:

20.40

Milyen tapasztalataid voltak? Én Nyíregyházán élek, szóval tudok egyet s mást, de kíváncsi lennék, hogy te mit tapasztaltál.

2012. márc. 27. 21:58
 16/20 anonim ***** válasza:

tisztelet a kivételnek, de a 20-24 éves korosztály - akikhez szerencsém volt az elmúlt egy hónapban - nagy része igencsak a ringyó kategóriába sorolható

rámásznak mindenkire, alpárian beszélnek, közönséges a stílusuk...

igen, tudom, ez nem csak erre az egy városra igaz - de mintha itt még erősebben megnyilvánult volna mindez

legalábbis ez az én tapasztalatom

2012. márc. 27. 22:06
 17/20 anonim ***** válasza:
és tényleg nem szeretnék ezzel senkit megbántani, akinek nem inge...
2012. márc. 27. 22:07
 18/20 anonim ***** válasza:

A közönséges, alpári beszédet én is tapasztaltam, a rámászást sajnos már kevésbé, de úgy látszik, én nem vagyok elég vonzó. Mindegy...

Hol próbáltál ismerkedni? Club Seven, 4F, Macallan, Barbizon, esetleg nem szórakozóhely, hanem más?

2012. márc. 27. 22:10
 19/20 anonim ***** válasza:
85%

Tesó való igaz az állításod. Bulizni még nem igazán voltam másutt, de azt tutira kijelenthetem, hogy itt nyiregyen (és környékén ) szinte csak ribanc, kurv@ büdös f@széhes agyatlan lotyóval találkozik a férfi ember. Hogy ezt minek köszönhetjük, nem tudom. Voltam már más nagyobb városokban is az országban, s azt láttam, hogy pl. pesten is, Debrecenben is valahogy mintha mások lennének a lányok. Sokkal intelligensebbek, és úgy hát normálisabbak, akikkel még az is megfordulna a fejemben, hogy járjunk. Ugyanis itt nyiregyen, bár sokat ismerek, egyikkel se jutna eszembe, hogy randira hívjam. A mostani barátnőm is miskolci.

Viszont ahhoz, hogy a te dákód is kényeztessék, szintén bunkó faxnak kell lenned, le kell hogy xard őket., de ebbe most nem megyek bele. Azonban azt is hozzá kell tennem, hogy itt nyiregyen vannak a legjobb csajok. Komolyan.

2012. jún. 17. 09:27
 20/20 anonim válasza:
IGEN! ha a környéken jársz adok pár telószámot priviben.:DDDD. úgy kitekernek egy hétig lábra sem bírsz állni.
2013. aug. 23. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!