Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy Nyíregyházán lehet a legjobban csajozni mert ott vannak a legnagyobb rib@ancok?

20.40
Milyen tapasztalataid voltak? Én Nyíregyházán élek, szóval tudok egyet s mást, de kíváncsi lennék, hogy te mit tapasztaltál.

tisztelet a kivételnek, de a 20-24 éves korosztály - akikhez szerencsém volt az elmúlt egy hónapban - nagy része igencsak a ringyó kategóriába sorolható
rámásznak mindenkire, alpárian beszélnek, közönséges a stílusuk...
igen, tudom, ez nem csak erre az egy városra igaz - de mintha itt még erősebben megnyilvánult volna mindez
legalábbis ez az én tapasztalatom

A közönséges, alpári beszédet én is tapasztaltam, a rámászást sajnos már kevésbé, de úgy látszik, én nem vagyok elég vonzó. Mindegy...
Hol próbáltál ismerkedni? Club Seven, 4F, Macallan, Barbizon, esetleg nem szórakozóhely, hanem más?

Tesó való igaz az állításod. Bulizni még nem igazán voltam másutt, de azt tutira kijelenthetem, hogy itt nyiregyen (és környékén ) szinte csak ribanc, kurv@ büdös f@széhes agyatlan lotyóval találkozik a férfi ember. Hogy ezt minek köszönhetjük, nem tudom. Voltam már más nagyobb városokban is az országban, s azt láttam, hogy pl. pesten is, Debrecenben is valahogy mintha mások lennének a lányok. Sokkal intelligensebbek, és úgy hát normálisabbak, akikkel még az is megfordulna a fejemben, hogy járjunk. Ugyanis itt nyiregyen, bár sokat ismerek, egyikkel se jutna eszembe, hogy randira hívjam. A mostani barátnőm is miskolci.
Viszont ahhoz, hogy a te dákód is kényeztessék, szintén bunkó faxnak kell lenned, le kell hogy xard őket., de ebbe most nem megyek bele. Azonban azt is hozzá kell tennem, hogy itt nyiregyen vannak a legjobb csajok. Komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!