Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit kell csinálni az első randin?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell csinálni az első randin?

Figyelt kérdés
Van egy srác,akinek tetszem,és ő is tetszik nekem,de messze lakunk egymástól.Nyáron fogok menni Budapestre(ott lakik)és fogok vele talizni.Nekem ez nagyon randinak tűnik.Lehet,hogy abszolút hülyeség,de én állandóan azon filózok,hogy ott lesz az első csókom.
2009. ápr. 27. 15:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

jaj, az ilyen dolgokhoz nincs szabályzat vagy kézikönyv amiben le van írva, hogy mit , és mikor KELL csinálnod :)

az ilyen dolgok jönnek maguktól,a lényeg, hogy viselkedj természetesen, és érezzétek jól magatokat!

2009. ápr. 27. 15:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Jól kell magad érezni! Ma bejön a srác jöhet a csók is, de ha nem akkor csak ezért nem kell letudni!
2009. ápr. 27. 15:31
 3/8 A kérdező kommentje:
Oké,tudom,de annyira klassz lenne tudni.Nem szeretném elrontani.Még sosem csókolóztam,és nem tom hogy kell.Oké,hogy jön magától,de...Az a srác meg amúgy is olyan aranyos :).
2009. ápr. 27. 15:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Menni fog ne aggódj.Csukd be a szemed és add át magad a csók varázsának.Meglátod pillangók röpködnek majd a gyomrodban!:)Olyan érzés lesz!:)Csak ne görcsölj és légy önmagad!!!!!!
2009. ápr. 27. 15:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Fog az menni magától! Kicsit kinyitod a szád és lazán tartod, a többi jön! :)
2009. ápr. 27. 16:01
 6/8 A kérdező kommentje:
kössz,rendik vagytok :)
2009. ápr. 27. 17:14
 7/8 anonim ***** válasza:

A randit csak a férfi tudja elrontani. Ha nem sikerül jól az az ő hibája. Dőlj hátra és élvezd. :D

18/F

2009. ápr. 27. 17:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Nyáron.. mikor lesz még az... am meg mit kell ezen izgulni?
2009. ápr. 27. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!