Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy kérdés. Ez jelent valamit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kérdés. Ez jelent valamit?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy lány, és amikor csak köszönünkünk egymásnak mindig elmosolyodik, vagy pedig beszélgetünk, vagy csak a közelébe kerülök és váltunk pár szót az első, hogy elmosolyodik mikor rámnéz. Ez jelent vmit? :O Előre is kössz!
2011. szept. 28. 21:16
 1/10 Smartguy86 ***** válasza:
Esetleg annyit, hogy kedvel téged. De ennél többet csak akkor tudhatsz meg, ha kideríted személyesen.
2011. szept. 28. 21:18
 2/10 anonim válasza:
Ez egyértelmű azt jelenti röviden és tömören hogy bejösz neki
2011. szept. 28. 21:18
 3/10 anonim ***** válasza:
logika öcsém!!!logika!!!
2011. szept. 28. 21:22
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül jelenti azt, hogy bejössz neki. Pl, én is szoktam mosolyogni, szinte mindenkire, de ettől még nem tetszik nekem mindenki, csak kedvelem őket. 15/L
2011. szept. 28. 21:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Én egy lány vagyok és pont ezt teszem a kiszemelt sráccal,de vhogy ő sosem mosolyodik el! lehet nem tetszem neki kitduja :/ mert nem mer lépni!!! ne legyél hülye bejösz neki!!!
2011. szept. 28. 21:48
 6/10 anonim ***** válasza:
mennyi idős vagy? ill vagytok? :)
2011. szept. 28. 21:50
 7/10 A kérdező kommentje:
Kössz a kommenteket! És 18 :
2011. szept. 28. 21:58
 8/10 anonim ***** válasza:
pesten laktok?
2011. szept. 28. 21:59
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem :S
2011. szept. 28. 22:00
 10/10 anonim ***** válasza:

Gondolom te pedig mindig "fapofát" vágsz..:D

Amúgy szerintem jelenthet valamit, de csak abban az esetben,ha nem játssza el ezt több fiúnál is.

Vagy lehet egyszerűen csak jó napja van.:D

2011. szept. 28. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!