Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mi a véleményetek arról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi a véleményetek arról hogyha egy lány minden reggel megmossa a haját?

Figyelt kérdés
2011. szept. 27. 18:58
1 2 3
 21/25 wiWell ***** válasza:
100%

Nekem kétnaponta mosni kell, de még így is átkozottul hullik. Nem mondom, hogy a mosástól, de benne van a pakliban.

Reggel tuti nem mosnék hajat, kinek van erre olyankor ideje? 5-kor kelek, hogy 7-re melóba érjek és így is félhulla vagyok délig.

2011. szept. 27. 22:06
 22/25 anonim ***** válasza:
FAszi létemre én is mindennap mosom, mert kénytelen vagyok.
2011. szept. 28. 04:35
 23/25 anonim ***** válasza:
EN is minden nap mosom a hajam mert elegge hamar zsirosodik az pedig nem valami esztetikus latvany manapsag mar rengeteg olyan lagy sampon van amit minden nap hasznalhatsz anelkul hogy gond esetleg hajhullas legyen belolle!
2011. okt. 10. 21:39
 24/25 anonim ***** válasza:
Én este szoktam hajat mosni...családi tradíció..s hála égnek egy héten csak egyszer kell, nem zsírosodik annyira :)
2012. júl. 31. 06:58
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem értitek meg, hogy azért zsírosodik ennyire, mert naponta mossátok?

Kivéve tinikorban, amikor rövid ideig felborulhat az egyensúly. Rövid ideig!

És akkor is elég egy héten 3-szor mosni.

2012. júl. 31. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!