Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Emos lányok mit gondoltok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emos lányok mit gondoltok a nem emos fiúkról?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy tetszenek-e, bejönnek-e?Járnátok olyan fiúval aki úgy mond "átlagos" és nem a ti stílusotokat követik?Magamból indulok ki mert nekem nagyon tetszetek, szerintem az emos csajok tök cukik és aranyosak.vagyis lenne esélyem nálatok vagy ti csak emosokkal jártok?
2009. ápr. 26. 20:05
1 2
 11/12 anonim válasza:
Elavult a topic, de zavart az utolsó hozzászólása, valaki emosnak mondja valaki emonak, mivel ez magyarország és nem lehet egy fiu érzelmi(emotional) csak érzelmes ezért mondjuk, hogy emos. Egy ruha se lehet emo ruha, csak emos ruha, olyan sincs, hogy rocker ruha csak rockeres vagy rap-rapperes.
2010. febr. 16. 11:15
 12/12 anonim ***** válasza:

in my opinion:

Ha egy imóval járol, akkor az már nemigazi imó...

Ha meg mégis, akkor jövőtlen a kapcsolatotok... Szerintem.

Imónak tudtommal az a lényege, hogy semmi kontakt, az egész világ úgy baxódik meg ahogy akar, imócska meg félig bőg, félig gőg...

"Érzelmesebb, mint egy plázapcsa": gyakorlatilag egy darab vasban is több érzelem van, mint egy PPban... Azokban csak hisztizni tudás, élvhajhászás, és rongyrázás van.

Illik rá a kif.:plázaP!CSA. Gyakorlatilag azért tenyésztik ezt az állatfajt. XD

IMÓkról meg még annyit: nehogy azt higyje akárki is (szerintem) hogy ez egy összetartó népség... gyakorlatilag eljutottak a létezés stádiumába, s ott megrekedtek.

NEM FÉLREÉRTENI!: Nem bántani akarom őket, csak a szem.véleményem velük kapcsolatban negatív.

Az, hogy IMÓ L csak IMÓ F-val jár, azért tartom lehetségesnek, mert valószínűleg úgy tarthatják (mint minden más ember), hogy hasonló gondolkodásmód=hasonló ember=ő a JÓ.

Ez csak egy elmélet, teória. Megcáfolni meg lehet, egyet érteni sem bűn.

A vélemény akkor is vélemény. (márpedig itt azt kérdezték)

2010. márc. 2. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!