Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Emos lányok mit gondoltok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emos lányok mit gondoltok a nem emos fiúkról?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy tetszenek-e, bejönnek-e?Járnátok olyan fiúval aki úgy mond "átlagos" és nem a ti stílusotokat követik?Magamból indulok ki mert nekem nagyon tetszetek, szerintem az emos csajok tök cukik és aranyosak.vagyis lenne esélyem nálatok vagy ti csak emosokkal jártok?
2009. ápr. 26. 20:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%
azt hogy úgy néznek ki mint egy fiú.
2009. ápr. 26. 20:11
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Barátnőm Emo én meg nem vagyok az :) és egy emo lány sokkal érzelmesebb tud lenni mint egy pláza cica...
2009. ápr. 26. 20:29
 3/12 anonim válasza:
76%
Azt , hogy ő nem emos ....
2009. ápr. 26. 20:32
 4/12 anonim ***** válasza:
32%
Igen járnánk olyannal aki nem emo.Én emo wok és már wolt 3 sráác akiwel jártam és nem "emok" <33
2009. ápr. 26. 20:53
 5/12 anonim ***** válasza:
79%

Ennek örülök, mert szeretnék járni emos lánnyal!:)

21/F

2009. ápr. 26. 21:08
 6/12 anonim ***** válasza:
77%
Hihetetlen mekkora divat lett ez az emo lánnyal de járnék dolog. Emlékszem egy éve még az volt a menő, ha utáltad az emo-kat. Arról ne is beszéljünk, hogy a legtöbbnek ez csak egy stílus a sok közül, azt sem tudják, miről szól... (Nem vagyok emo)
2009. ápr. 26. 21:39
 7/12 anonim ***** válasza:
63%

a 2. vagyok.

Most mit kell emo zni össze vissza?? Ha az illető úgyérzi hogy neki úgyjó ődolga nekem soha nem voltak gondjaim más emberrel! CSak azokat nem értik akik mindnhova pc t raknak meg stb ....

2009. ápr. 26. 22:05
 8/12 anonim ***** válasza:
35%
A lényeg az,hogy előbb légy abban biztos,hogy fiú e az illető vagy lány:P Mivel nem igazán lehet őket meg különböztetni nehogy meglepetés érjen.:D Amúgy biztos járna veled.
2009. ápr. 27. 16:03
 9/12 anonim ***** válasza:
41%
Én nem vokk az de a passíímm az éa am sincs olyan h emos csak emo van.. am szerintem meg cukik..és nekem nagyon bejönek:$:$
2009. ápr. 27. 18:40
 10/12 anonim ***** válasza:
64%

Krisztusom...

Bocs, de ki kell javítanom. Nem emos, hanem emo. Emo lány. És emok.

Tudni kell, hogy az igazi emo lányok csak emo fiúkkal járnak, ez tény.

Persze én ezt kicsit megcáfolnám, mert van amikor a szerelem közbeszól. És eszerint nem lehet élni, hogy de nekem akkor is csak ők kellenek és stb. persze ha valakinek csak az olyan kinézetű srácok tetszenek, másokhoz nem vonzódik akkor nem nehéz.

Én sok lányt ismerek, aki emonak vallja magát, (most azt hagyjuk, hogy szerintem az vagy nem) és a barátja pedig átlagsrác vagy discos vagy rapper. Meg is lepődöm mindig.

Bár az se semmi, amikor emo fiúknak plázacica barátnőjük van... pff.

Én emo csaj vagyok, de velem melléfogtatok, mert nekem inkább csak az emo fiúk jönnek be :DDD

És a "normális" férfiak. Tudom, furcsa a 2 véglet, de ez van. A normális férfi pedig 30 körül kezdődik nálam :)))

De sok olyan emo girl van, aki bárkivel járna, szóval biztosan találtok párat.

Különben a mai "ratyi" világban minden 2. lány emo. Ugyanúgy néz ki mind és mind annak vallja magát (mert nincs annyi esze, hogy rájöjjön más is van a világon).

2009. ápr. 28. 06:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!