Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Be jöhetek neki? Többi lent.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Be jöhetek neki? Többi lent.

Figyelt kérdés
Tetszik egy làny az osztályomból de nem tudom hogy tetszem e neki tanàcsokat szeretnèk kèrni hogy mit tegyek mivel ez làny nagyon jòl nèz ki ès többet èrdemel egy futó kalandnàl. Beszèltem már vele ès meg is nevettettem az èrdekelne hogy a továbbiakban mit tegyek hogy bejöjjek neki. Ha rá mosolygok vissza mosolyog de sokat nem beszèlünk mit tegyek a továbbiakban? 16 F
2011. szept. 26. 21:05
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:
Hu hae a golyabál meglehet hogy bejönne de nem tudom hogy hogy lehetn megoldani hogy talizzak vele ès ugymond szerelmet valjak ez egy kicsit furcsa d ha bejön ? Akkkor legyen köszi szépn
2011. szept. 26. 21:28
 22/44 anonim ***** válasza:

háháá namitmondtam

hivd félre hogy beszélni akarsz vele

legyél tökös gyerek meniiiii foog

2011. szept. 26. 21:30
 23/44 A kérdező kommentje:
Idáig okès de mit mondjak neki ?
2011. szept. 26. 21:32
 24/44 anonim ***** válasza:

soha nem értettem,hogy osztálytárssal miért nem beszélnek annyit az emberek XDD beszéltem már vele : ezen kb szakadtam XDDD

amúgy jól gondold meg,hogy biztos akarod e,nem szerencsés,ha mondjuk szakitatok :D

amúgy,beszélj vele többet

2011. szept. 26. 21:34
 25/44 anonim ***** válasza:

hááát

hmm..

2011. szept. 26. 21:34
 26/44 anonim ***** válasza:

fogalmam sincs ezt má neked kell kitalálni

(végső esetben:álljunk össze mint két kicsi legó)

2011. szept. 26. 21:35
 27/44 anonim ***** válasza:

megvanmegvaaaaan

hivd el táncolni és csókóld meeg

utánna szerintem má megitri a lényeget

2011. szept. 26. 21:36
 28/44 A kérdező kommentje:
Azert nem beszéltem vele eddig mert most kerültünk egy osztályba 9 be én megpróbálom tökössèg menni fog d csak azzal van a baj hogy nem tom mit mondjak neki hogy jösz táncolni vagy mit ? Amugy köszi eddig is
2011. szept. 26. 21:39
 29/44 A kérdező kommentje:
Hát a csók egy kiccsit korai nem :)) amugy fiu vagy agy lány ?
2011. szept. 26. 21:41
 30/44 anonim ***** válasza:

hivd meg egy sütire

vagy mikor odaertek mond neki hogy mien csinos lett meg h jó lett a haja meg ienek

aztán hogy majd nem lenne e kedve táncolni

2011. szept. 26. 21:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!