Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi az istenért nem merek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az istenért nem merek odamenni ismeretlen lányokhoz?

Figyelt kérdés
2011. szept. 26. 17:16
1 2
 11/15 tasula válasza:
100%

Tán te vagy isten öltönyös napszemüveges testőre? Ha istennek nem tetszik hogy valaki a szájára veszi, majd elintézi ő magának.

Amúgy hogy az eredeti kérdésre is válaszoljak, igyál egy stampót, meg egy icce bort, akkor biztos nem lesz beégés.

2011. szept. 29. 22:26
 12/15 anonim válasza:
100%

azt tudom mondani, mint az előzők: bizonytalan vagy, félsz, de ez sok esetben természetes, én is ilyen vagyok. viszont nincs mit veszítened, mint sok belső problémát, ezt is le lehet küzdeni, egy kis akaraterővel, elhatározással sokat javíthatsz a dolgon!

(off: először is, isten nevét az ember nem hiába veszi, ugyanis tudományosan megalapozott, kvázi bizonyított dolog, hogy a káromkodás segít a fájdalomtűrésben és hasonlókban. másrészt ha létezik valamiféle isten, biztos nem azért fog kiakadni rád, mert rossz kontextusban említetted, ennél azért vannak komolyabb dolgok is az ember életében, jók is, rosszak is, nem hiszem, hogy ez nyomna a latban... javaslom, olvasd el Kurt Vonnegut: A Titán szirénjei c. könyvét, és nézd meg jól a benne említett "merőben közönyös isten egyházát", ez szerintem jól közelíti a lényeget)

2011. szept. 30. 16:21
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

A mai világban a lányok írányítanak. Ezért félsz a seggreeséstől.A lányok választják ki a fiúkat (megjegyzemm elég rosszúl tisztelet a kívételnek)sajnos a rossz fiúkra buknak, és a rendes srácok hoppon ,maradnak.

Tanácsom: ne félj, menj oda hozzájuk, magadat add, és ha mégse jön össze a dolog, ne bánkodj, sok csaj van a Földön. Egyébként meg ha elküldenek ne keseredj el, lehet, hogy nem az a csaj az igazi. Aki a külsöre hajt, meg a pénzre az olyan is. Ez az én véleményem.

2011. szept. 30. 19:55
 14/15 anonim ***** válasza:

Egyébként én hiszek valamiben, nevezzük most Istennek a kedvedetekért.

De aki nem hisz benne, az minek mondogatja? Aki meg hisz, minek szídja?

A válasz egyszerű és már valaki megis válaszolta itt.

Egyáltalán nem az Isten szídásáról van szó.

Valóban jó kiadni így a dühöd. Én is szoktam néha úgy beszélni, mint a kocsis, ahol nem számít, hogy illik vagy nem illik. És a durva, csúnya beszédben pl.a fa.szomba b..meg szerintem semmi bűn nincs, max néha primitívnek tűnhet a használója. Abban lenne bűn, hogy te f..sz, mert azzal megbántod a másik embert, most a mértékébe ne menjünk bele. Az Isten b... meg, használói meg vagyok benne győzödve, hogy nem úgy értik, hogy az Istennek most valakit meg kellene b...ni. Legalábbis nem gondolják komolyan. De én sem sértődnék meg, ha valaki azt mondaná, hogy a [nevem] basszon meg téged. Ebben max az a rossz, hogy a másik embernek rosszat akarsz. De hangúlyzom, ezek nem szoktam komoly gondolatok lenni.

Viszont a kérdést lehetett volna tényleg normálisan feltenni. Most kötekedhetnék, hogy nem az Isten miatt nem mersz odamanni, de nem lenne értelme, hiszen nem így értetted.

Egyébként szerintem már megkaptad a szükséges tanácsokat.

El kell döntened, hogy egyedül akarsz maradni vagy sem.

Időd van bőven. De ne csak magadra gondolj.

2011. szept. 30. 20:13
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként az Isten nevét hiába ne vedd, pedig szerintem azt jelenti, hogy ne használd fel a nevét a mocskos tetteidhez, ahogy néha az egyház is tette.
2011. szept. 30. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!